1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cum e să câştigi peste 200.000 ron cu 6,5 ron jucaţi?..Ştie un bărbat din Făgăraş!

Cum e să câştigi peste 200.000 ron cu 6,5 ron jucaţi?..Ştie un bărbat din Făgăraş!

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-11-22 16:27:11

image Cum e să câştigi peste 200.000 ron cu 6,5 ron jucaţi?..Ştie un bărbat din Făgăraş!

O singură dată, până acum, am câştigat la loto. Se întâmpla în 1997, cu puţin timp înainte să îmi creştinez fetiţa. Ţin minte că nu aveam suficienţi bani pentru acest eveniment fericit din viaţa familiei mele, iar când am văzut că am câştigat la loterie nu mi-a venit să cred. Nu a fost o sumă mare, dar la acea vreme mi-a asigurat o petrecere pe măsură. 

Pariază online pe cele mai populare loterii din lume cu un pariu fără risc de 500RON!

De atunci am jucat ocazional la loto, pentru că niciodată nu am visat (sperat) la premiul cel mare. Mai joc şi acum câte o variantă de şase numere pe care le pun de mult timp - o "formulă" de trei numere pe care le joc la loto Polonia şi trei care au o însemnătate aparte pentru mine. Până acum, am fost cotizant...Pentru că, nu-i aşa, trebuie să fii şi făcut să ai noroc la jocurile de...noroc. 

Aici e cazul unui bărbat din judeţul Braşov care, cu doar 6,50 ron, a pus mâna pe un premiu de 204.248 lei după ce a pus o variantă simplă la Joker şi o alta la Noroc Plus! Bărbatul originar din Făgăraş a dezvăluit că îşi încearcă de 15 ani norocul la loterie, dar niciodată nu a câştigat mai mult de câteva sute de lei. Omul nu ştia că i-a pus Dumnezeu mâna în cap, el aflând de câştig de la angajata agenţiei unde a jucat biletele. 

Bărbatul venise să pună un nou bilet, moment în care femeia de după tejghea i-a spus că marele premiu a fost câştigat de un bilet jucat la agenţia sa. În momentul în care jucătorul din Făgăraş i-a înmânat biletul angajatei loteriei să verifice numerele, aceasta a replicat sec: "Tu eşti câştigătorul!...". 

Pariază chiar acum pe Grecia Kino, Polonia Multi sau Italia Win For Life cu un bonus de bun venit de 500RON!

Când i s-a spus că este câştigător, nu i-a venit să creadă. "Am câştigat la extragerile din 11 noiembrie. În joia următoare am aflat. M-am dus în agenţie şi mi-a zis de acolo: «Ştiţi că s-a câştigat aici, nu?»...Nu ştiam, de unde să ştiu?.. I-am dat biletul şi când l-a citit, mi-a zis: «Tu eşti!...». (...) Nu-mi venea să cred, am ieşit afară, am intrat iar înăuntru, mi-am sunat soţia, ea a zis că mint. Nu mint, cum să mint?..”, a povestit bărbatul într-un interviu pentru Mediafax.

Fericitul câştigător urmează să plece în Bucureşti pentru a-şi ridica premiul. A declarat că ştie deja ce va face cu banii - îşi va renova casa şi îşi va cumpăra o maşină. Câştigul l-a ambiţionat şi mai tare pe bărbatul din Făgăraş, care a dezvăluit că va juca în continuare la loterie.

După ce îşi va renova casa şi îşi va cumpăra o maşină, omul va trage linie şi va calcula câţi bani i-au rămas pentru a le împărţi celor doi copii pe care îi are. "Câte aveam înainte în cap (...) Multe de făcut, renovare la casă, o maşină, ceva. Maşina cred că mai târziu, am maşină...Nu ştiu, în familie (...) La traiul care e în Făgăraş, la salariile care sunt, e o sumă elegantă”, a conchis bărbatul.

PARIAZĂ ACUM PE LOTO LA AGENȚIA RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM!

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX