1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Ușa vestiarului, deschisă pentru fani! VIDEO: Cum arată o zi completă în cantonamentul FCSB

Ușa vestiarului, deschisă pentru fani! VIDEO: Cum arată o zi completă în cantonamentul FCSB

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-01-24 16:49:05

image Ușa vestiarului, deschisă pentru fani! VIDEO: Cum arată o zi completă în cantonamentul FCSB

O zi din viața echipei FCSB, un proiect în premieră în fotbalul românesc, i-a adus pe fanii vicecampioanei României mai aproape de jucătorii preferați de la echipa antrenată de Bogdan Vintilă. Betano, operator desemnat cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019, a intrat în vestiarul roș-albastru pentu o miniserie care și-a propus, și a reușit, să scoată la suprafață detalii mai puțin cunoscute din viața unei echipe profesioniste de fotbal.

VIDEO: O ZI ÎN CANTONAMENTUL FCSB! URMĂREȘTE AICI PRIMELE 6 EPISOADE ȘI NU ÎL RATA PE ULTIMUL, SĂPTĂMÂNA VIITOARE!

Jurnalul unei zile de cantonament

Pentru o privire generală asupra unei zile de cantonament, camerele de filmat ale Betano au stat alături de roș-albaștri pe durata întregii activități a acestora. Iar ceea ce începe devreme, cu micul dejun, e pus la punct în cel mai mic detaliu de către bucătarul și nutriționiștii echipei. Meniul e diversificat, iar fiecare jucător are posibilitatea de a alege "pe loc" ce mănâncă în ziua respectivă. După prima masă a zilei, sportivii au parte de o mică pauză, dar activitatea din bucătărie nu se oprește. În timp ce Bogdan Vintilă și elevii săi pun la cale meciul de la finalul săptămânii, în bucătărie se pregătesc prânzul și cina.


Răzvan Oaidă se afla în căutarea unei cărți în timpul în care a fost provocat la o discuție de către reporterul Betano

Efortul din timpul antrenamentului e urmat de recuperare, apoi urmează masa de prânz. La mijlocul zilei de cantonament, fotbaliștii merg în camerele lor pentru odihnă și revin în cursul după-amiezii pentru o gustare sau masaj de relaxare. Programul gândit de Bogdan Vintilă e respectat în cel mai mic detaliu, urmând ca lotul să se reunească pentru ultima activitate a zilei - cina. Se revine în camere, jucătorii mai au o porție de odihnă, iar a doua zi ciclul se repetă.

FCSB REÎNCEPE CAMPIONATUL CU UN DERBY CU CFR CLUJ!

Din miniseria "o zi din viața echipei" am aflat atât preferințele culinare ale jucătorilor, am vizitat bucătăria, sala de forță, dar și vestiarul. Am cunoscut toți oamenii din spatele vedetelor roș-albastre. Am urmărit și conferința de presă, și antrenamentul, recuperarea de după efort, dar și ultima parte a zilei. Iar de la Răzvan Oaidă am aflat că apreciază cartea Mâini Înzestrate, un best-seller scris de americanul Ben Carson :).

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX