1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. CSM București este a treia favorită la cucerirea Ligii Campionilor (feminin) la handbal

CSM București este a treia favorită la cucerirea Ligii Campionilor (feminin) la handbal

Caramavrov
Caramavrov

2023-03-31 16:18:34

image CSM București este a treia favorită la cucerirea Ligii Campionilor (feminin) la handbal

Echipa feminină de handbal CSM București este a treia favorită la câștigarea Ligii Campionilor EHF, potrivit cotelor afișate de agențiile de pariuri. „Tigroaicele” sunt calificate în sferturile competiției, fază în care a ajuns și Rapid București, echipă creditată cu ultima șansă la cucerirea trofeului.

România are două reprezentante în sferturile de finală ale Ligii Campionilor (feminin) la handbal. Pe 29-30 aprilie, CSM joacă în deplasare prima manșă a confruntării cu Team Esbjerg, iar Rapid o întâlnește pe teren propriu pe Vipers. Celelalte două confruntări din „sferturi” sunt Ferencvaros vs Metz și Odense vs Gyor. Partidele retur sunt programate pe 6-7 mai.

Formația primăriei capitalei care a triumfat în această competiție în 2016, este în Top 3 favorite la câștigarea trofeului, potrivit cotelor antepost afișate de Superbet. Adversara ei se află pe locul 4 în ierarhia șanselor.

Așa cum se poate vedea mai sus, Rapid este creditată cu cele mai mici șanse, dar e și normal, din moment ce ajunge în premieră în „sferturi”. Oricum, calificarea în fața lui Krim Ljubljana este o mare performanță (30-24 în retur, după 24-29 în tur).

Planul celor din Giulești este unul pe termen mediu, așa cum reiese din declarația președintelui Bogdan Vasiliu: „Vipers este un adversar redutabil, dar nu ne este teamă de nimeni și de nimic. Ar fi o performanță uriașă să ne calificăm în F4. Am fost singura persoană care a crezut că poate lua o echipă din liga a doua și că aceasta poate ajunge în Champions League. Vă pot spune cu siguranță că, în trei-patru ani, vom câștiga trofeul! Acesta este crezul meu”.

În ceea ce o privește pe CSM, așteptările sunt la nivelul prezentului. „Ne dorim să luăm toate trofeele, acesta este visul pe care l-am avut dintotdeauna. Trebuie să ne calibrăm și să devenim cât mai exacți și cât mai buni pe final, pentru că acum se dau medaliile”, a spus antrenorul Adrian Vasile.

Nu va fi deloc ușor cu Team Esbjerg, formație pe care „bucureștencele” au mai întâlnit-o de 10 ori în Liga Campionilor, bilanțul fiind 5-1-4. Danezele au trecut în Play-off de Brest Bretagne, cu 28-25 în tur și 27-24 în retur. 

Turneul final al Ligii Campionilor (Final Four), este programat la Budapesta în week-end-ul 3-4 iunie. 

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX