1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cote Survivor România 2021 - cine va câștiga cunoscuta emisiune TV?

Cote Survivor România 2021 - cine va câștiga cunoscuta emisiune TV?

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-02-25 11:38:24

image Cote Survivor România 2021 - cine va câștiga cunoscuta emisiune TV?

Survivor România este în acest moment una dintre cele mai vizionate emisiuni TV de la noi din țară, aceasta putând fi urmărită în fiecare seară pe Kanal D. Două echipe, ”Faimoși” și ”Războinici”, se luptă în fiecare episod pentru diferite recompense în cadrul unor probe sportive și de îndemânare. Însă la final unul singur va pleca cu marele premiu! Deoarece această emisiune a câștigat foarte mult în popularitate încă de la lansarea sa, ea a captat inclusiv atenția caselor de pariuri online, astfel încât Superbet a decis să vină cu cote pe câștigător.

Pariază acum pe Survivor România cu un super pachet de bun venit!


Cum pariez pe Survivor România?

  1. Deschide cont acum sau accesează contul actual dacă ești deja client Superbet.
  2. Accesează ”Speciale” din partea de sus a meniului din stânga. 
  3. Du-te jos de tot în pagina deschisă și accesează ”Survivor România 2021”.

 

Cine sunt favoriții la câștigarea competiției?

Deși întreaga emisiune este bazată pe probe sportive și de îndemânare, se pare că favoriții la câștigarea competiției sunt doi cântăreți - Jador și Culiță Sterp, ambii cu o cotă de câte 4.00.  Jador, pe numele real de Remus Ionuț Dumitrache, este și cel mai bine plătit concurent al emisiunii, acesta primind în jur de 4,500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Culiță Sterp este și el plătit destul de bine, cu o sumă săptămânală cuprinsă între 1,500 și 3,000 de euro.

Sebastian Chitoșcă, fost jucător la FCSB, participă și el la acest concurs, însă nu este văzut de către Superbet ca unul din principalii favoriți la trofeu. Acesta a primit o cotă de 10.00. O cotă și mai mare o are Cătălin Moroșanu (12.00), cunoscut luptător de K1. Toți cei enumerați fac parte din tabăra faimoșilor.

Din tabăra războinicilor cel mai bine cotat este Andrei Dascălu cu 8.00. Mai jos poți vedea o listă completă cu cotele oferite de Superbet pe Survivor România 2021.

Pariază acum pe Survivor România cu un super pachet de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX