1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cote speciale: Cine va spune prima replică în serialul „Stranger Things”

Cote speciale: Cine va spune prima replică în serialul „Stranger Things”

victorpartan
victorpartan

2023-01-12 11:02:40

image Cote speciale: Cine va spune prima replică în serialul „Stranger Things”

Cine va spune prima replică în „Stranger Things”? Îți propunem un pariu special care are ca temă un serial cu zeci de nominalizări la premiile Emmy (12 premii câștigate), considerat un omagiu adus filmelor SF și horror din anii ’80.

Pariază pe cine va spune prima replică în următorul sezon „Stranger Things”

Se întâmplă lucruri ciudate în Hawkins, Indiana, unde dispariția bruscă a unui băiat coincide cu apariția unei fetițe cu puteri supranaturale. Aceasta este intriga serialului „Stranger Things”, lansat în anul 2016 pe Netflix. În distribuție sunt actori cunoscuți, începând cu Winona Ryder și continuând cu Finn Wolfhard, Natalia Dyer sau Brett Gelman.

Betano a afișat cotele antepost pentru personajul care va rosti prima replică în episodul următor. Eleven și Jane Hopper au prima șansă, potrivit specialiștilor bookmakerului, urmați de Vecna, One și Henry Creel. Max Mayfield este și el creditat cu șanse mari să deschidă sezonul 5 (care se va transmite, din câte se pare, în a doua jumătate a acestui an). 

Ultimul episod din sezonul 4, „Chapter Nine” a fost difuzat pe 1 iulie 2014 și a surprins lupta personajelor pentru a-l salva pe Hawkins. Întregul sezon a fost filmat pe durata a doi ani și s-a desfășurat conform a 800 de pagini de scenariu.

Millie Bobby Brown a declarat pentru revista Glamour din Marea Britanie că și-ar dori ca personajul său, Eleven, să se mărite cu Mike, pe care îl iubește. Așadar, nu este exclus ca în sezonul 5, printre fenomenele ciudate, să își facă loc și o nuntă.

Pe Internet circulă mai multe curiozități despre acest serial foarte popular. Iată câteva dintre ele:

Există și un video slot online numit „Stranger Slots”, creat de un fan cu mai mult timp în urmă. Dacă ești fanul serialului, cu siguranță că îți va plăcea și jocul.

Inițial, producătorii s-au gândit la denumirea dedenumirea de Montauk, acțiunea urmând să se petreacă în Long Island, în anul 1990. 

Pentru rolurile principalilor actori din Stranger Things – cei trei prieteni, Eleven plus alți amici ai acestora – au fost chemați la casting 906 băieți și 306 fete. 

Trei dintre starurile tinere , Gaten Matarazzo, Sadie Sink și Caleb McLaughlin, jucaseră anterior pe Broadway, Matarazzo în „Les Misérables”, Sink în „Annie”, iar McLaughlin  în „The Lion King”.

Winona Ryder a acceptat rolul numai după o discuție de 4 ore cu frații Duffer. Actrița a vrut să știe tot despre personaj, apoi a spus că se gândește. A doua zi a transmis răspunsul afirmativ.

Lui Millie Bobby Brown nu îi plac deloc mâncărurile pe care personajul său (Eleven) le adoră. Nu îi place pizza și nu se omoară cu dulciurile. În viața reală, ea are un stil de viață foarte sănătos, dieta incluzând multe fructe și legume, salata Caesar, morcovi și hummus.

Frații Duffer, producătorii serialului, au cerut permisiunea lui Ivan Reitman, regizorul Ghostbusters, pentru a putea folosi în „Stranger Things” celebrele costume din filmul de comedie. 

Pariază pe cine va spune prima replică în următorul sezon „Stranger Things”

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX