1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Vezi cotele pe calificarea României la Campionatul Mondial de Fotbal din 2022!

Vezi cotele pe calificarea României la Campionatul Mondial de Fotbal din 2022!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-12-08 17:05:13

image Vezi cotele pe calificarea României la Campionatul Mondial de Fotbal din 2022!

Aseară România și-a aflat adversarii din campania de calificare pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar 2022. Sorții nu au fost deloc bânzi cu ai noștri, Germania ieșindu-ne în cale din prima urnă. Din grupa noastră mai fac parte Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. Casele de pariuri nu au pierdut deloc timpul, adăugând deja în ofertă cote pe calificarea la World Cup 2022. Mai jos îți vom prezenta cotele tuturor grupelor, inclusiv din grupa J din care face parte și România!

Pariază acum pe preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2020 cu un super pachet de bun venit!

 

Componență Grupe Calificări Campionatul Mondial de Fotbal 2022

 

România, cotă 7.50 să câștige grupa J!

România a primit o cotă de 7.50 să câștige grupa J, destul de mică din perspectiva multora. Islanda, națională care abia ce ne-a eliminat din barajul pentru Euro 2020, este cotată cu 13.00. De remarcat și faptul că Macedonia de Nord, națională calificată la Euro 2021, are o cotă de 25.00 să câștige grupa! Evident că Germania este mare favorită cu 1.20, iar în condițiile date această cotă parte una destul de sigură, asta dacă ești dispus să aștepți aproximativ un an de zile până când pariul va fi decis. 

Pariază acum pe preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2020 cu un super pachet de bun venit!

 

Cote Grupe Preliminarii Wold Cup 2022

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX