1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cote pariuri Vocea României 2023

Cote pariuri Vocea României 2023

victorpartan
victorpartan

2023-09-29 13:50:18

image Cote pariuri Vocea României 2023

A început cel de-al 11-lea sezon „Vocea României”, show difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la ProTV. Emisiunea face parte din franciza internațională „The Voice” și are ca scop identificarea talentelor muzicale cu vârsta de minim 16 ani, indiferent de naționalitate. Câștigătorul primește un premiu de 100.000 de euro. 

Pariază pe câștigătorul show-ului Vocea României 2023

În prima seară, pe 8 septembrie, spectacolul a fost urmărit de peste 1,1 milioane de telespectatori, fiind lider de audiență în intervalul 20:30 - 23:36 în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani.

Vocea României 2023 juriu

Show-ul Vocea României 2023 a venit schimbări la masa juriului, în sensul că Horia Brenciu s-a întors în rol de antrenor. Cum formatul emisiunii permite doar 4 scaune, Horia va împărți scaunul cu Theo Rose, cei doi urmând a acționa „ca un întreg”. Ceilalți jurați din această ediție sunt Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă, spectacolul fiind prezentat, ca de obicei, de Pavel Bartoș.

Fiecare jurat-antrenor are câte un vocal coach care să îi ajute pe concurenți să performeze la capacitate maximă. Horia Brenciu și Theo Rose au apelat la Alessandra și Nicole, Smiley colaborează cu Alina Dincă, Tudor Chirilă cu Irina Baianț, iar Irina Rimes cu Anișoara Balmuș.

Vocea României format

„Vocea României” este un show format din trei etape principale: preselecția, audițiile pe nevăzute și duelurile. La preselecție poate participa oricine se înscrie, dar nu toată lumea trece mai departe.

Prima fază difuzată la televizor este cea a audițiilor pe nevăzute. Fiecare concurent are posibilitatea să interpreteze un fragment muzical, la alegere, timp de maxim 2 minute. La început, jurații sunt cu spatele la scenă. În cazul în care un jurat consideră că interpretul/interpreta are talent, în timpul cântecului el apasă pe buton, iar scaunul se întoarce cu fața spre scenă. Dacă se întorc mai mulți antrenori, atunci concurentul decide de cine dorește să fie antrenat. Astfel, se formează echipele de câte 14 concurenți.

Într-o primă fază a duelului, concurenții din aceeași echipă se înfruntă între ei. Apoi, echipele se bat echipele între ele, de la un moment dat show-ul devine Vocea României live. Începând din sezonul 3, un concurent pierzător al duelului poate fi preluat de oricare dintre ceilalți antrenori. Dacă mai mulți antrenori doresc participantul în cauză, acesta alege în care echipă merge. 

Vocea României 2023 câștigător

Agenția Superbet a afișat cotele antepost pentru câștigătorul „Vocii României” pentru categoria antrenori. Tudor Chirilă este favorit principal, urmat de Smiley și de Theo&Horia.

Cine sunt câștigătorii Vocea României din primele 10 sezoane 

Sezonul 1: Ștefan Stan 

Sezonul 2: Julie Mayaya 

Sezonul 3: Mihai Chițu 

Sezonul 4: Tiberiu Albu 

Sezonul 5: Cristina Bălan 

Sezonul 6: Teodora Buciu 

Sezonul 7: Ana Munteanu 

Sezonul 8: Alma Boiangiu 

Sezonul 9: Dragoș Moldovan

Sezonul 10: Iulian Nunucă

Pariezi 20 RON, primești un abonament gratuit

Tot agenția Superbet are o ofertă promoțională de care poți beneficia dacă te miști suficient de repede: cine pariază 20 RON pe show, primește o lună de abonament gratuit la Voyo. La începutul campaniei erau disponibile 200.000 de abonamente.

Pariază pe câștigătorul show-ului Vocea României 2023

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX