1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cote pariuri Star Wars 9: The Rise of Skywalker

Cote pariuri Star Wars 9: The Rise of Skywalker

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-10-29 08:58:16

image Cote pariuri Star Wars 9: The Rise of Skywalker

Pe 20 decembrie 2019 va fi lansat cel mai așteptat film al finalului de an,  Star Wars 9: The Rise of Skywalker. Aceasta este ultima parte a celei de-a treia trilogii Star Wars, așa că este așteptată cu multă nerăbdare de către fanii francizei. Iar așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, casele de pariuri online au început să se axeze și ele pe astfel de evenimente, oferind cote pe parcursul de la Box Office și nu numai.

Pariază acum pe The Rise of Skywalker cu 100% până la 300RON EXTRA!

Unibet.ro vine momentan cu 4 pariuri. În primul rând putem paria dacă Star Wars 9 va bate recordul pentru cele mai mari încasări în weekend-ul de deschidere în SUA și Canada, respectiv la nivel mondial. Ambele pariuri sunt cu șanse mici de reușită, având cote de 4.50, respectiv 11.00. Asta nu e o surpriză în condițiile în care ambele recorduri au fost stabilite chiar anul acesta de Avengers Endgame, și este puțin probabil ca ele să fie depășite prea curând, chiar și de către un film Star Wars.

În schimb un pariu mult mai realist este acela că The Rise of Skywalker va bate The Last Jedi (al doilea film al trilogiei) la încasările din weekendul de deschidere, cu o cotă de 1.30. Ținând cont că este ultima parte a trilogii, probabil mulți fani vor da năvală la cinema pentru a fi primii care află cum se termină seria, înainte de apariția spoilerilor pe internet.

Poți paria la cote echilibrate de 1.87 și pe disputa la încasări dintre The Rise of Skywalker și Force Awakens, dar aici e mai complicat pentru că prima parte a trilogiei a fost lansată la 32 de ani după Return of the Jedi, astfel încât a existat un interes foarte mare la acel moment pentru a afla continuarea seriei originale.

Pentru moment nu se poate paria pe ce se va întâmpla în film, așa cum am avut posibilitatea de a paria cu ceva timp în urmă pe Game of Thrones. Rămâne de văzut dacă bookmakerii vor adăuga și astfel de pariuri în viitorul apropiat.

Pariază acum pe The Rise of Skywalker cu 100% până la 300RON EXTRA!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX