1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cote pariuri pe noul selecționer al României

Cote pariuri pe noul selecționer al României

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-11-20 11:30:39

image Cote pariuri pe noul selecționer al României

După înfrângerea usturătoare cu Spania (0:5) și ratarea calificării la Euro 2020 prin intermediul preliminariilor clasice, Cosmin Contra și-a anunțat demisia de la națională. Acum cu toții așteptăm cu nerăbdare să aflăm cine va fi noul selecționer. Dar până atunci, poți paria la Betano.ro pe favoritul tău. Desoperă oferta!

Mirel Rădoi pornește ca mare favorit cu o cotă de doar 1.50El pare a fi preferatul celor de la FRF, mai ales că se află deja în curtea federației. Iar rezultatele excelente din această vară la Campionatul European U21 îl recomandă pentru postul de selecționer al naționalei mari. Întrebat de această posibilitate, el a fost destul de enigmatic declarând că sunt multe lucruri care trebuiesc lămurite și că Cosmin Contra ar fi trebuit să rămână până după baraj.

Gheorghe Hagi este și el pe lista favoriților cu o cotă de 5.00. Numirea lui nu ar fi o surpriză ținând cont că FRF este în căutarea unei lovituri de imagine după experimentele eșuate cu Daum și Contra. Dar rămâne de văzut dacă ”Regele” va părăsi banca lui Viitorul pentru a antrena, din nou, naționala.

Dan Petrescu, Marius Șumudică, Ladislau Boloni și Cosmin Olăroiu se află și ei pe lista posibililor selecționeri. Pentru o ofertă completă, și pentru a paria pe favoritul tău, te invit să accesezi site-ul Betano.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX