Cote surprinzătoare pentru pariuri H2H pe Liga I

2019-03-21 10:42:41 1,5k 0

Cu opt etape rămase de jucat din Play-off, CFR Cluj este pe primul loc în Liga I (33 de puncte), U Craiova pe doi (29 de punncte), iar FCSB pe trei (28 de puncte). Clujenii și oltenii au câștigat cele două meciuri din această fază a competiției, în timp ce „roș-albaștrii” au o înfrângere și o victorie.

Plasează pariuri antepost H2H pe Liga I!

Majoritatea specialiștilor este de părere cu CFR-ul este cea mai solidă echipă dintre cele trei și că actuala campioană va termina și acest sezon în fruntea clasamentului. Se spun multe cuvinte frumoase și despre Craiova, o echipă cu entuziasm și destui jucători care pot face diferența într-un meci. Pe de altă parte, FCSB a fost peste adversar pe tabela de marcaj într-o singură repriză din patru, cea în care a înscris două goluri Astrei. Au exista voci care i-au acuzat pe giurgiuveni de noncombat în acea repriză.

Cu toate acestea, bookmakerii consideră că echipa antrenată de Mihai Teja este favorită să termine campionatul „peste” cea a lui Mangia în clasament. Iată cotele pentru pariuri antepost H2H propuse de Betano.ro:

Nu există argumente ca să credem că se va schimba ceva în jocul și, mai ales, în atitudinea fotbaliștilor de la FCSB. Va fi foarte greu ca Teja să ducă înapoi echipa măcar pe locul secund. Un pariu pe U Craiova în disputa H2H este tentant, la o cotă de 2.00.

Plasează pariuri antepost H2H pe Liga I!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult