1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cote pariuri „Gran Turismo”, filmul despre granița subțire dintre eSports și Sports

Cote pariuri „Gran Turismo”, filmul despre granița subțire dintre eSports și Sports

victorpartan
victorpartan

2023-08-07 16:15:22

image Cote pariuri „Gran Turismo”, filmul despre granița subțire dintre eSports și Sports

„Gran Turismo”, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, va putea fi văzut în cinematografe din 11 august, după avanpremiera de pe circuitul Spa-Francochamps (Belgia). Poți paria că va obține încasări mai mari sau mai mici de 17,5 milioane de euro.

Pariază pe încasările făcute de filmul „Gran Turismo”

„Gran Turismo” este un film biografic bazat pe povestea reală a lui Jann Mardenborough, un tânăr care a transformat pasiunea pentru jocuri video cu mașini într-o carieră de pilot profesionist. De altfel, subtitlul filmului este „From Gamer to Racer” (De la jucător la pilot). 

În 2011, Jann, fiul de fotbalist, a devenit al treilea și cel mai tânăr câștigător al competiției GT Academy, la capătul unei curse cu 90.000 de participanți. Avea 19 ani și nimeni din industria curselor de mașini nu auzise de el până atunci.

Apoi, a concurat în Campionatul European de Formula 3, Seria GP3 și Seria GP2. De asemenea, a luat startul în 24 de ore de la Le Mans, terminând pe locul al treilea în clasa LMP2, la debutul său în 2013. 

În 2015, britanicul a terminat pe locul 2 în campionatul de Formula 3 al Japoniei, concurând pentru B-MA Racing Team, iar Sports Pro Media l-a inclus în Top 50 cei mai „marketabili” sportivi ai planetei.

Care sunt estimările specialiștilor

Filmul este regizat de Neill Blomkamp, după un scenariu de Jason Hall și Zach Baylin. Ideea a fost lansată în 2013, iar în iunie 2015 proiectul a fost demarat, cu Joseph Kosinski director. Filmările s-au oprit în decembrie 2018 și s-au reluat în mai 2022, în Ungaria.

Agenția de pariuri sportive online Betano te provoacă să pariezi pe încasările generate de „Gran Turismo” în primul weekend pe piața din SUA și Canada. Linia este fixată la 17,5 milioane de dolari. Este o linie destul de joasă, având în vedere că cea pentru „Strays” este la 23,5 milioane de dolari, iar cea pentru „Equalizer 3” la 32,5 milioane.

Rolul lui Jann Mardenborough este interpretat de Archie Madekwe. Din distribuție mai fac parte David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnet și Geri Horner.

Franciza jocurilor video Gran Turismo este foarte populară în ultimele decenii. Prin urmare, există un grad mare de interes pentru această adaptare cinematografică, ceea ce ar trebui să ajute la depășirea țintei de încasări. Cei de la site-ul boxofficepro.com se așteaptă la încasări de 15-20 de milioane de dolari în primul weekend și un venit total de 35-55 de milioane de dolar pe piața domestică.

În cel mai optimist scenariu, „Gran Turismo” va avea încasări totale de aproximativ 200 de milioane de dolari și le va aduce profit producătorilor. 

„Strays”, care este despre un câine abandonat care se aliază cu alte patrupede pentru a se răzbuna pe stăpân, are o distribuție mult mai ofertantă, cu Will Ferrell, Jamie Fox și Sofia Vergara în fruntea listei.

La rândul său, „Equaliser 3” se bazează pe succesul primelor două producții din franciză. În rolul principal este același magistral Denzel Washington, care se luptă de această dată cu mafia din sudul Italei. 

Pariază pe încasările făcute de filmul „Gran Turismo”

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX