1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cote pariuri golgheter Superliga 2023-2024

Cote pariuri golgheter Superliga 2023-2024

victorpartan
victorpartan

2023-07-20 13:30:44

image Cote pariuri golgheter Superliga 2023-2024

Marko Dugandzic (foto) și Andrea Compagno se vor duela pentru titlul de golgheter și în acest sezon, conform previziunilor bookmakerilor. FCSB și CFR Cluj sunt echipele cu cele mai mari șanse să dea cel mai bun atac al campionatului. Vezi care sunt cotele pariurilor referitoare la eficacitate în sezonul 2023-2024 al SuperLigii.

Pariază pe golgheterul SuperLigii 2023-2024 cu un bonus atractiv de bun venit!

Marko Dugandzic (Rapid) este deținătorul titlului de golgheter al primei ligi. El a marcat 22 de goluri în campionatul precedent, în timp ce Andrea Compagno (FCSB) a avut 20 de reușite. Podiumul a fost completat de Sebastian Mailat (16 goluri, FC Botoșani). Toți cei trei marcatori evoluează pentru aceleași cluburi, cu mențiunea cu Adrian Mutu îl dorește pe Dugandzic în Azerbaidjan, iar finanțatorul lui FC Botoșani a declarat că Mailat va pleca, dacă va primi o ofertă de 1 milion de euro. Cotele antepost oferite de agenția Betano pentru golgheterul SuperLigii sunt următoarele:

Același operator oferă și cote pentru pentru echipa care va marca cele mai multe goluri în noul sezon. FCSB, singura echipă care a înscris de trei ori în prima rundă, este în pole position, urmată de CFR Cluj și de Universitatea Craiova. Oltenii s-au întărit în atac prin revenirea lui Alexandru Mitriță. Acesta a obținut un penalty și a dat o pasă de gol contra lui Dinamo (2-0). 

Farul și CFR Cluj aveau câte 54 de goluri marcate la finalul sezonului regulat 2022-2023, iar FCSB era formația cu al treilea atac, cu 51 de reușite. În Play-off, Farul a mai înscris de 22 de ori, CFR de 11 ori, iar FCSB de 15 ori. Așadar, Top 3 echipe cu cea mai bună ofensivă în campionatul precedent a fost: 1. Farul - 76 de goluri; 2. FCSB - 66 de goluri; 3. CFR Cluj - 65 de goluri.

Ce s-a schimbat în intersezon? Farul nu mai poate conta în compartimentul ofensiv pe Louis Munteanu (10 goluri marcate în sezonul precedent), care s-a întors la Fiorentina. În locul său a fost adus Rivalidinho. FCSB s-a despărțit de Omrani (2 goluri marcate) și nu a mai transferat un vârf de meserie. În lipsa lui Compagno, acolo pot fi folosiți Miculescu, Edjouma sau Alex Băluță, ca „9 fals”. De la CFR Cluj nu a plecat niciun atacant important, cu excepția lui Debeljuh, care a fost accidentat aproape tot campionatul trecut. În plus, s-a întors Betancor.

Merloi a fost golgheterul prime etape

Iată marcatorii primei runde din ediția 2023-2024 a SuperLigii: 

2 goluri - Merloi (FC Voluntari)
1 gol - Al. Pop (Oțelul), R. Pop (UTA), Grameni (Farul), Bârligea (CFR Cluj), Cr. Manea (CFR Cluj), Musi (Petrolul), Chipciu (U Cluj), Sidibe (FC U Craiova), Miculescu (FCSB), Fl. Coman (FCSB), Edjouma (FCSB), A. Ivan (Universitatea Craiova), Markovic (Universitatea Craiova)

Pariază pe golgheterul SuperLigii 2023-2024 cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX