1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cote pariuri antepost Personalitatea BBC a anului 2023

Cote pariuri antepost Personalitatea BBC a anului 2023

victorpartan
victorpartan

2023-01-23 13:01:52

image Cote pariuri antepost Personalitatea BBC a anului 2023

Au fost afișate cotele antepost pentru personalitatea BBC a anului. În cadrul ceremoniei desfășurate în fiecare an în luna decembrie este premiat sportivul cu cele mai bune realizări. Emma Răducanu este printre nominalizați.

Pariază pe câștigătorul premiului Personalitatea BBC a anului 2023

Câștigătorului distincției „Personalitatea BBC a anului” este votat de public, dintr-o listă predifinită pe care sunt sportivi britanici sau sportivi cu rezultate notabile pentru sportul din Regatul Unit. 

Personalitatea BBC a anului trecut a fost Beth Mead, fotbalista care a câștigat Campionatul European cu naționala Angliei și Gheata de Aur în 2022.

Cine sunt favoriții pentru premiul Personalitatea BBC a anului

Agenția de pariuri sportive online Betano a afișat lista nominalizaților din acest an. Potrivit cotelor, cele mai mari șanse de a câștiga trofeul în acest an le are Lewis Hamilton, urmat de Ben Stokes și de Tyson Fury. Printre sportivii care pot fi votați este și Emma Răducanu. 

Lewis Hamilton

Pilotul de Formula 1 de la Mercedes a mai câștigat acest titlu în 2014 și 2020, terminând pe locul secund în alți patru ani. Niciun alt sportiv nu a obținut aceste rezultate, iar acest an poate să întregească performanța cu un nou trofeu „Personalitatea BBC a anului”, mai ales că specialiștii se așteaptă ca echipa sa să revină în 2023 în lupta pentru titlu, după un campionat anterior dezamăgitor.

Ben Stokes

Jucătorul de cricket Ben Stokes a ieșit al doilea după votul din 2022, la finalul celui mai bun an din carieră. Stokes a avut o contribuție importantă la cucerirea titlului mondial de către Anglia, la turneul desfășurat în Pakistan. A fost numit căpitan al național în luna mai, ajutându-și echipa să obțină rezultate remarcabile, care au culminat cu victoria împotriva Pakistanului.

Tyson Fury

Campionul la categoria grea, neînvins până în acest moment, este un candidat „tradițional” la titlul de personalitatea anului, deși a declarat în repetate rânduri că nu își dorește acest premiu. El chiar i-a amenințat pe cei de la BBC cu judecata pentru că l-au nominalizat, în 2020. Anul 2022 a fost fantastic pentru Fury. I-a făcut k.o. pe Dillian Whyte și pe Derek Chisora, în cele două apariții în ring. În acest an, pot avea loc meciul pentru reunirea centurilor cu Oleksandr Usyk și o luptă „blockbuster” mult așteptată cu Anthony Joshua.

George Russel

Tânărul pilot de Formula 1 a impresionat în sezonul 2022 câștigând cu 35 de puncte mai mult decât Lewis Hamilton, copechipierul cu șapte titluri mondiale de la Mercedes. Viitorul pare strălucitor pentru Russell, după trecerea de la Williams la constructorul german. Speranțele celor de la Mercedes într-un sezon de succes se leagă și de prestanțiile lui George, care poate deveni în curând pilot principal al echipei.

Frankie Dettori

Este primul „stranier” din lista scurtă BBC. Lanfranco Dettori MBE, cunoscut ca Frankie Dettori, este un jocheu italian stabilit în Marea Britanie care a ieșit de trei ori campion și a câștigat peste 500 de curse, printre care 20 de „English classics”. Cel mai important succes de până acum este reprezentat de câștigarea tuturor celor 7 curse organizate de Ziua Campionilor Englezi la Ascot Racecourse, în 1996.

Pariază pe câștigătorul premiului Personalitatea BBC a anului 2023

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX