1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cote golgheter Liga Campionilor: doar o formalitate pentru Haaland?

Cote golgheter Liga Campionilor: doar o formalitate pentru Haaland?

Caramavrov
Caramavrov

2023-03-16 12:49:15

image Cote golgheter Liga Campionilor: doar o formalitate pentru Haaland?

Erling Haaland (foto) a marcat cinci goluri până să fie scos de pe teren în minutul 63 al meciului Manchester City vs RB Leipzig (7-0), din returul „optimilor” Ligii Campionilor. Norvegianul a ajuns la 10 goluri în competiție, principalul contracandidat în lupta pentru titlul de golgheter fiind Vinicius jr., cu 6 reușite.

Disputa Vinicius jr. vs Erling Haaland poate fi comparată cu o luptă om vs „mașină”. Mulți se întreabă dacă Haaland nu este cumva extraterestru, pentru că performanțele lui până la 22 de ani le depășesc pe cele  cu care se mândreau Messi și Ronaldo la aceeași vârstă.

Potrivit nationalworld.com, argentinianul a marcat 48 de goluri în toate competițiile când avea 22 de ani, iar portughezul 40. Haaland a împlinit 22 de „primăveri” pe 21 iulie 2022 și are deja 39 de reușite în sezonul 2022-2023. Mai are nevoie de 9 goluri ca să îl egaleze pe Messi, în cele trei luni rămase din acest sezon. I-au mai rămas de disputat 11 jocuri în Premier League, cel puțin două și maxim cinci în Liga Campionilor, plus cele din FA Cup. „Piece of cake”, cum ar spune americanii.

Conform cotelor antepost oferite de Betano pentru titlul de golgheter al Ligii Campionilor, Haaland are de îndeplinit o formalitate. Al doilea favorit este Vinicius jr., urmat de Leroy Sane.


Iată cifrele înregistrate în sezonul curent de cei trei favoriți:

Erling Haaland (Manchester City) – 10 goluri în Liga Campionilor (din 6 meciuri), 28 de goluri în Premier League (din 26 de întâlniri), un gol în două partide jucate în EFL Cup. În total, norvegianul a punctat de 39 de ori în 36 de jocuri în toate competițiile.

Vinicius Jr. (Real Madrid) - 6 goluri din 8 meciuri în Liga Campionilor, 8 din 24 jocuri în LaLiga, un gol la Cupa Mondială a cluburilor și unul în Copa del Rey. În total, brazilianul a marcat 19 goluri în 40 de partide.

Leroy Sane (Bayern Munchen) – 4 goluri din 6 partide în Liga Campionilor, 7 reușite în 22 de jocuri în Bundesliga, un gol în Supercupa Germaniei și un gol în Cupa Germaniei. În total, neamțul are 13 reușite în 31 de întâlniri.

Va reuși Vinicius jr. o „remontada” în Liga Campionilor, pentru cota 12:00?

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX