Cotă 8.50 ca FCSB să NU prindă play-off-ul, 200.00 să retrogradeze!

2019-08-27 10:14:41 1,7k 0

În încercarea de a se califica în grupele Europa League, FCSB a sacrificat în totalitate campionatul având cel mai slab debut de sezon din istorie. Nici cei mai pesimiști suporteri nu se gândeau că echipa lor ar putea fi lanterna roșie a Ligii 1 după 7 etape, însă cu siguranță această situație neprevăzută aprinde imaginația rivalilor, dar și a pariorilor.

În ciuda startului dezastruos de sezon, FCSB este cotată în acest moment de Betano.ro cu șansa a treia la titlu, cu o cotă de 10.00, fiind devansată de Viitorul (8.00) și CFR Cluj (1.40), echipa ardeleană devenind principala favorită la trofeu.

De asemenea, cei de la Betano încă nu concep ca FCSB să rateze play-off-ul, aceasta având o cotă de doar 1.05 să prindă top6. Dacă totuși ești de părere că echipa lui Becali nu își mai revine, poți paria pe o tentantă cotă de 8.50 că FCSB va juca în play-out! Sau poți merge și mai departe cu imaginația, pariind la o cotă de 200.00 pe o eventuală retrogradare, sau 500.00 pe clasarea pe ultima poziție (loc pe care îl ocupă acum)!

Acum rămâne de văzut dacă sacrificarea începutului de campionat va aduce măcar rezultate în Europa League. Nu de alta, dar Vitoria Guimaraes pornește ca favorită certă în confruntarea din Portugalia cu o cotă de doar 1.55 la victorie și 1.44 la calificare, față de 6.50 pentru o victorie a FCSB-ului și de 2.80 pentru accederea roș-albaștrilor în grupele Europa League. Meciul are loc joi 29 august, cu începere de la ora 22:00 și este vital pentru salvarea acestui sezon.

Plasează pariuri ante-post pe Liga 1 cu un pachet de bun venit de 500RON!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult