Cote Etapa 1 România Liga 1, sezonul 2020 - 2021. Cine va începe cu dreptul noul sezon?

2020-08-20 11:17:43 1,5k 0

După o pauză foarte scurtă de vară, Liga 1 revine cu un nou sezon care va alinia 16 echipe: cele 14 din ediția precedentă, plus noile promovate FC Argeș și UTA Arad.

În acest weekend are loc prima etapă, care va debuta cu meciul de vineri de la ora 18:15 dintre FC Argeș și FC Botoșani. Capul de afiș al rundei este meciul de sâmbătă de la Giurgiu dintre Astra și FCSB (ora 21:00). Dinamo și Hermannstadt încheie luni prima etapă.

În cadrul primei runde Betano vine cu peste 240 de pariuri per meci, iar la cele mai interesante partide va oferi și populara promoție Marjă 0% prin care vei putea beneficia de payout de 100% la pariurile 1x2.

Mai jos poți vedea cotele principalelor pariuri a primei etape, iar pentru o ofertă completă poți accesa acest link. Dacă deschizi un cont nou acum vei primi și un super pachet de bun venit: 100% până la 500RON + 500RON FREEBET.

Specialiștii PariuriX vor veni pe întreaga durată a sezonului cu ponturi la meciurile din România Liga 1, ce vor putea fi descoperite în ACEASTĂ SECȚIUNE.

Descoperă cotele din prima etapă Liga 1 și pariază cu un super pachet de bun venit!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult