1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cote antepost: situație neobșnuită pentru Brazilia în calificările CM 2026

Cote antepost: situație neobșnuită pentru Brazilia în calificările CM 2026

Caramavrov
Caramavrov

2023-11-19 13:48:48

image Cote antepost: situație neobșnuită pentru Brazilia în calificările CM 2026

În timp ce Europa este cuprinsă de febra ultimelor meciuri din preliminariile Euro 2026, în restul lumii se joacă partide din calificările la Cupa Mondială 2026. S-au disputat deja cinci etape în America de Sud, iar clasamentul nu are configurația obișnuită: Brazilia este abia pe locul 5, înregistrând până acum două înfrângeri!

Formatul turneului de calificare în CONMEBOL este diferit de cel administrat de UEFA. Este o singură grupă cu 10 echipe, care joacă fiecare cu fiecare. Primele șase clasate la final merg direct la turneul final al Cupei Mondiale din Statele Unite, Canada și Mexic. Naționala de pe locul al șaptelea joacă în play-off cu o echipă de pe alt continent.

După cinci etape, Argentina este pe primul loc, urmată de Uruguay și Columbia. Brazilia, a treia echipă din clasamentul FIFA, este pe poziția a 5-a.

Ecuadorul este penalizată cu trei puncte.

Argentina a pierdut pe teren propriu în fața Uruguayului (0-2), în ultimul meci, iar Brazilia are trei jocuri în care nu a reușit să obțină victoria: 1-1 cu Venezuela, 0-2 cu Uruguay și 1-2 cu Columbia. Cu toate acestea, reprezentativa „Țării cafelei” este a doua favorită să câștige grupa, potrivit cotelor antepost oferite de agenția online Betano.

În mare formă pare a fi Uruguayul, care le-a învins cu 2-0 pe ambele favorite principale. Luis Suarez (36 de ani) este veteranul în jurul căruia s-a format o echipă din fotbaliști de la Napoli, Manchester United, Atletico Madrid, PSG, Liverpool, Real Madrid și FC Barcelona.

Următoarea rundă se joacă la mijlocul săptămânii viitoare, când este programat derby-ul dintre Brazilia și Argentina:

Paraguay vs Columbia
Uruguay vs Bolivia
Ecuador vs Chile
Brazilia vs Argentina
Peru vs Venezuela

O victorie a elevilor lui Fernando Diniz împotriva lui Messi i-ar spăla pe aceștia de toate „păcatele” și i-ar aduce la două puncte de rivală. Problema este că Vinicius jr. este ieșit din circuit până în ianuarie, din cauza unei accidentări. Cel mai probabil, pentru titlul de „campioană a preliminariilor” CONMEBOL se vor lupta Argentina și Uruguay.

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX