1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cote antepost pentru golgheterul Ligii I: apariție surpriză în Top 2 favoriți

Cote antepost pentru golgheterul Ligii I: apariție surpriză în Top 2 favoriți

Caramavrov
Caramavrov

2021-09-24 12:12:07

image Cote antepost pentru golgheterul Ligii I: apariție surpriză în Top 2 favoriți

S-a jucat aproape o treime din sezonul regulat al Ligii I, iar unele dintre agențiile de pariuri online partenere au afișat cotele antepost pentru titlul de golgheter al campionatului. Deși are numai trei goluri marcate până în acest moment, Florin Tănase (foto) este printre principalii favoriți.

Atacantul lui FCSB a fost cel mai bun marcator al Ligii I în sezonul trecut, cu 24 de reușite, dar în campionatul curent nu mai este la fel de inspirat. Chiar și așa, Florin Tănase este favorit principal, potrivit cotelor antepost oferite de Superbet. În rest, cota cea mai mică să câștige titlul de golgheter o are spaniolul Jetfe Betancor, transferat de Farul Constanța de la FC Voluntari.

 

Superbet

Betano

Unibet

Jefte Betancor (Farul Constanța)

7.00

5.00

3.50

Florin Tănase (FCSB)

5.00

7.50

10.00

Denis Alibec (CFR Cluj)

10.00

10.00

21.00

Elvir Koljic (Universitatea Craiova)

10.00

12.00

12.00

Gabriel Debeljuh (CFR Cluj)

10.00

18.00

15.00

După nouă etape, Betancor conduce în topul celor mai buni marcatori, cu 7 reușite (din 9 meciuri). Așa cum spuneam, Florin Tănase are 3 goluri înscrise (din 7 meciuri), dar nici atacantul cotat cu șansa a treia, Denis Alibec, nu a rupt gura târgului, marcând de numai două ori până acum (din 5 mecuri). Ambii au suferit accidentări care îi țin departe de teren pentru mai multe etape.

Și mai surprinzătoare este cota lui Elvir Koljic (Universitatea Craiova), care are doar o reușită la activ în acest sezon din opt meciuri, ca și Debeljuh (CFR Cluj), care a bifat tot opt prezențe pe gazon.

Pe locul 2 în topul actual al marcatorilor este dinamovistul Deian Sorescu (5 goluri din 8 meciuri), dar probabil că agențiile de pariuri online au luat în considerare faptul că acesta nu are o echipă solidă în spate pentru a lupta cu șanse reale la titlul de golgheter. Cu 4 goluri înscrise, rapidistul Alexandru Albu este al treilea marcator al Ligii I, integralist în primele nouă runde. Ca și Sorescu, el nu se află printre favoriții caselor de pariuri, poate din cauza postului pe care joacă (mijlocaș defensiv).

În acest moment, cel mai indicat pariu antepost este pe selecția „Jefte Betancor golgheterul Ligii I”, care are cota 7.00 la Superbet.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX