1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cote Pariuri Alegeri Prezidențiale SUA 2020 - obține Trump un nou mandat?

Cote Pariuri Alegeri Prezidențiale SUA 2020 - obține Trump un nou mandat?

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-10-30 15:19:56

image Cote Pariuri Alegeri Prezidențiale SUA 2020 - obține Trump un nou mandat?

Alegerile Prezidențiale din SUA reprezintă poate cel mai important eveniment politic al anului 2020 de pe planetă. Pe data de 3 Noiembrie 2020 zeci de milioane de americani vor ieși la urne pentru a își alege favoritul și pentru a decide soarta țării pe următorii 4 ani. Nu este nici un secret că cei doi candidați, președintele în funcție Donald Trump și fostul vicepreședinte Joe Biden, au o viziune complet opusă în ceea ce privește modul de gestionare a pandemiei de COVID 19, dar și a economiei țării în următorii ani. Acest eveniment politic istoric nu a trecut evident neobservat nici de către casele de pariuri, care au introdus cote pe mai multe piețe, cea mai importantă fiind cea pe câștigător.

Pariază acum pe Alegerile Prezidențiale din SUA 2020 cu un pachet de bun venit de 100% până la 300RON!


Peste 80 de milioane de americani au votat deja anticipat

Pentru cei care nu știu, populația în SUA are dreptul de a vota anticipat, cu zile bune, sau chiar cu săptămâni înaintea datei oficiale de alegeri. Din cauza pandemiei de Corona Virus, mulți americani au preferat anul acesta să își exercite acest drept, decât să se îmbulzească la urne pe 3 Noiembrie. Astfel, conform statisticilor, până pe 29 octombrie deja votaseră peste 80 de milioane de americani, față de doar 47 de milioane cât votaseră în total anticipat în 2016. Numărul mare de votanți indică nu doar o preocupare față de situația sanitară actuală, cât și un interes sporit al cetățenilor americani faţă de competiţia dintre preşedintele republican în exerciţiu Donald Trump şi rivalul său democrat Joe Biden.

 

Joe Biden conduce în sondajele naționale

Momentan Donald Trump este în spatele lui Joe Biden în sondajele naționale, însă în unele state cheie cursa este foarte strânsă, iar rezultatele de acolo pot fi decisive. Vă reamintim că și în 2016 Donald Trump era în urmă în sondaje, și chiar a pierdut alegerile din punct de vedere al numărului efectiv de voturi al populației, însă a câștigat votul electoral, cel care contează. Există 270 de electori, fiecare stat având un anumit număr între 3 și 55 în funcție de numărul de locuitori (cel mai mare fiind California). Fiecare elector are un vot, iar candidatul care acumulează minim 140 de voturi va fi desemnat noul președinte al Statelor Unite ale Americii. 

 

Joe Biden este favorit și în ceea ce privește cotele la pariuri

Ne putem face o părere bună despre șansele celor doi candidați consultând cotele la pariuri. Unibet oferă în acest moment lui Joe Biden o cotă de 1.50 pentru a ieși președinte, în timp ce Donald Trump este cotat cu 2.70. Vă reamintim însă că și în 2016 Trump pornea cu șansa a doua în confruntarea cu Hillary Clinton, discrepanța atunci fiind chiar mai mare decât cea de acum. În ciuda acestui aspect Trump a reușit să dea calculele hârtiei peste cap, fiind ales spre stupoarea multora drept cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

 

Cote pentru Senat și Camera Deputaților

Simultan cu alegerile prezidențiale au loc și cele pentru Senat și Camera Deputaților. La Senat democrații sunt favoriți cu o cotă de 2.00, în timp ce republicanii sunt cotați cu 3.00. Este oferită și o cotă de 3.50 pentru nicio majoritate generală.

În ceea ce privește Camera Deputațiilor lucrurile par mult mai clare. Aici democrații au o cotă de doar 1.15, față de cota de 4.50 a republicanilor. Cota pentru nicio majoritate generală este de 51.00.

Unibet oferă și cote pe alegerile senatorilor din fiecare stat, dar și diferite pariuri speciale cum ar fi: ”În Floria marja dintre Trump și Biden să fie de sub 2.0%”. 

Tu cine crezi că va ieși noul președinte al Statelor Unite? Indiferent de rezultat, probabil va mai dura ceva timp până să aflăm răspunsul la această întrebare din cauza votului prin corespondență care întârzie procesul de numărare și validare al voturilor. 

Pariază acum pe Alegerile Prezidențiale din SUA 2020 cu un pachet de bun venit de 100% până la 300RON!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX