1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cote Alegeri Prezidențiale 2019

Cote Alegeri Prezidențiale 2019

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-10-16 11:17:03

image Cote Alegeri Prezidențiale 2019

A rămas mai puțin de o lună până la primul tur al alegerilor prezidențiale. Acestea sunt programate pentru data de 10 noiembrie 2019, dar românii din diasporă vor putea vota inclusiv pe 8 și 9 noiembrie. Este pentru prima dată după 1989 când aceștia au la dispoziție 3 zile pentru a își exercita dreptul la vot. 

Deoarece vorbim de un eveniment politic major în România, era normal ca și casele de pariuri să ofere cote pe alegerile prezidențiale. Momentan putem paria doar pe cine va ieși președinte, dar cu siguranță în săptămânile următoare vor apărea cote și pe alte piețe precum prezența la vot, dacă va exista un câștigător din primul tur, sau pe marja de câștig.

Pariază pe alegerile prezidențiale cu până la 500RON EXTRA!

Klaus Iohannis, actualul președinte al României, este considerat de către Betfair.ro ca fiind mare favorit pentru obținerea celui de-al doilea mandat consecutiv cu o cotă de doar 1.20. În cadrul platformei sale de campanie intitulată „Împreună pentru România Normală” , Iohannis prezintă obiectivele sale întinse de-a lungul a 88 de pagini. 

Dan Barna pornește în acest moment cu șansa a doua, cu o cotă de 5.00. Cota acestuia a crescut considerabil în ultimele săptămâni după ce cei de la RISE Project au publicat un articol conform căruia ar fi existat nereguli la proiectele derulate pe fonduri europene care au fost supervizate de președintele USR.

În schimb o scădere spectaculoasă a cotei o are Viorica Dăncilă, fostul prim-ministru al României. Deși inițial era adăugată la pariuri mai mult în glumă, având o cotă de peste 1,000 la câștigarea alegerilor, aceasta a scăzut până la 8.00 după ce a fost anunțată ca și candidată din partea PSD. Însă chiar și așa, niciodată până acum PSD-ul nu a pornit cu șanse atât de slabe la câștigarea alegerilor prezidențiale.

La Betfair.ro mai puteți paria pe Mircea Diaconu (!0.00), Theodor Paleologu (21.00) sau Kelemen Hunor (201.00), însă mai există și alți candidați pe care probabil se va putea paria în săptămânile următoare. Indiferent de preferințele tale politice, te încurajăm să te duci la vot pentru că doar așa poți face o diferență!

Pariază pe alegerile prezidențiale cu până la 500RON EXTRA!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX