1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cota antepost pentru golgheterul Ligii I s-a prăbușit

Cota antepost pentru golgheterul Ligii I s-a prăbușit

Caramavrov
Caramavrov

2021-03-27 09:19:27

image Cota antepost pentru golgheterul Ligii I s-a prăbușit

În urma evoluțiilor bune din ultima perioadă și, mai ales, după golul marcat împotriva Macedoniei de Nord, cota lui Florin Tănase pentru câștigarea titlului de golgheter în Liga I s-a prăbușit.

Pariază acum pe golgheterul Ligii 1!

„Eu mă simt bine, cresc de la meci la meci, mă bucur că am reușit și primul gol la echipa națională. Acum mi se dă încredere și e normal ca evoluțiile mele să fie bune. Mister mi-a dat încrederea de care aveam nevoie”, a declarat Tănase pentru Digisport.

În acest moment, atacantul FCSB-ului este considerat favorit absolut să fie cel mai bun marcator al sezonului , chiar dacă următorul jucător în topul golurilor înscrise, Hamidou Keyta, are doar cu cinci reușite mai puține.

Iată cotele antepost oferite de Betano pentru titlul de golgheter al campionatului

  • Florin Tănase (FCSB, 18 goluri marcate după 28 de etape) - cotă 1.07
  • Hamidou Keyta (FC Botoșani, 14 goluri marcate) - cotă 9.00
  • Cephas Malele (FC Argeș, 13 goluri marcate) - cotă 12.00
  • Ciprian Deac (CFR Cluj, 10 goluri marcate) - cotă 20.00
  • Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 9 goluri marcate) - cotă 25.00

Este clar că nu merită să pariem pe Florin Tănase, pentru că trebuie miză foarte mare ca să înțelegem ceva din profit. În acest moment, cel mai interesant pare un pariu pe Keyta, care, spre deosebire de Malele, are „în spate” o echipă mai puternică.

Nu trebuie scăpat din vedere faptul că FC Botoșani poate evolua în Play-Out, adică Hamidou Keyta poate juca opt meciuri în plus față de Florin Tănase. Un alt argument în favoarea acestui pariu pe cota 9.00 ar fi că atacantul francez va avea în față apărări mai slabe decât contracandidatul său, care este deja calificat în Play-off.

Suporterii CFR-ului ar putea încerca un bilet pe care să treacă numele lui Ciprian Deac, dar singura justificare plauzibilă ar fi cota bună.

Pariază acum pe golgheterul Ligii 1!

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX