Un pont pentru cota 4.50: cum poate ajunge Neymar la FC Barcelona

577 0

Agențiile de pariuri sportive online oferă cote antepost și pentru piața transferurilor, opțiunile de pariere implicând fotbaliști populari precum Messi, Neymar, Gareth Bake, Pogba sau Leroy Sane.

Pariază antepost pe transferurile internaționale

De exemplu, la Betano.ro, Neymar are cota 1.25 să fie în lotul lui PSG și la 1 septembrie 2020 și cota 4.50 să se transfere la FC Barcelona până la acea dată.

Dacă vreți să pariați, iată un pont desprins dintr-un articol postat pe espn.com: FC Barcelona poate apela la articolul 17 din regulamentele de transfer ale UEFA, care stipulează faptul că fotbaliștii trebuie să aibă libertate de mișcare ca orice alt angajat din Uniunea Europeană, după 3 ani de contract cu un anumit club. În această vară se împlinesc trei ani de când brazilianul a semnat cu PSG.

Precedentul a fost stabilit în 2006 de Andy Webster, care a părăsit-o pe Heart of Midlothian și a semnat pentru Wigan Athletic, deși mai avea un an de contract cu gruparea scoțiană.

„Neymar este în continuare un fotbalist incredibil și vom face totul pentru a-l transfera”, a declarat un oficial catalan pentru sursa citată.

Pariază antepost pe transferurile internaționale

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi