1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Un pont pentru cota 4.50: cum poate ajunge Neymar la FC Barcelona

Un pont pentru cota 4.50: cum poate ajunge Neymar la FC Barcelona

victorpartan
victorpartan

2020-03-23 22:23:59

image Un pont pentru cota 4.50: cum poate ajunge Neymar la FC Barcelona

Agențiile de pariuri sportive online oferă cote antepost și pentru piața transferurilor, opțiunile de pariere implicând fotbaliști populari precum Messi, Neymar, Gareth Bake, Pogba sau Leroy Sane.

Pariază antepost pe transferurile internaționale

De exemplu, la Betano.ro, Neymar are cota 1.25 să fie în lotul lui PSG și la 1 septembrie 2020 și cota 4.50 să se transfere la FC Barcelona până la acea dată.

Dacă vreți să pariați, iată un pont desprins dintr-un articol postat pe espn.com: FC Barcelona poate apela la articolul 17 din regulamentele de transfer ale UEFA, care stipulează faptul că fotbaliștii trebuie să aibă libertate de mișcare ca orice alt angajat din Uniunea Europeană, după 3 ani de contract cu un anumit club. În această vară se împlinesc trei ani de când brazilianul a semnat cu PSG.

Precedentul a fost stabilit în 2006 de Andy Webster, care a părăsit-o pe Heart of Midlothian și a semnat pentru Wigan Athletic, deși mai avea un an de contract cu gruparea scoțiană.

„Neymar este în continuare un fotbalist incredibil și vom face totul pentru a-l transfera”, a declarat un oficial catalan pentru sursa citată.

Pariază antepost pe transferurile internaționale

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX