1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cotă 4.50 pentru o alegere logică făcută de Massimiliano Allegri

Cotă 4.50 pentru o alegere logică făcută de Massimiliano Allegri

victorpartan
victorpartan

2019-05-31 10:40:34

image Cotă 4.50 pentru o alegere logică făcută de Massimiliano Allegri

Massimiliano Allegri a fost demis de la Juventus Torino după ce a luat 5 titluri în primii 5 ani de mandat! Se spune că Board-ul „Bătrânei doamne” a considerat că nu se potrivește stilului echipei, fiind prea defensiv! Este de la sine înțeles că tehnicianul în vârstă de 51 de ani a primit mai multe propuneri de colaborare, dar, așa cum a declarat pentru presă, nu există nimic concret, care să fie de luat în considerare.

Pariază pe următoarea echipă antrenată de Massimiliano Allegri!

„Dacă va exista o oportunitate, mă voi întoarce pe banca tehnică. Altfel, voi lua o pauză de un an”, a declarat Allegri, care nu se grăbește să semneze un nou contract. Potrivit cotelor antepost oferite de Unibet.ro, cele mai probabile destinații din Italia sunt AC Milan și AS Roma. Milanezii au ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar conducerea caută înlocuitor pentru Gennaro Gattuso. Dintre cluburile „de afară” cele mai probabile destinații ar fi PSG și Chelsea.

Totuși, un pariu pe Chelsea nu este recomandat. „Albaștrii” tocmai au câștigat Europa League, este foarte puțin probabil ca Maurizio Sarri să fie dat afară.

În ultimele zile, în presa internațională a apărut și ipoteza FC Barcelona. Allegri și Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, ar fi principali candidați pentru a-i lua locul lui Valvarde. Un analist consideră, însă, că italianul nu este pe stilul echipei catalane. Massimiliano Allegri a optat la Juventus pentru un joc pe flancuri, bazat pe centrări cu ținta Cristiano Ronaldo sau Mandzukic. FC Barcelona are un joc ofensiv fundamentat pe pătrunderi în zona zona centrală. 

Așadar, să fie AC Milan următoarea echipă antrenată de Massimiliano Allegri? Pare cea mai logică alegere.

Pariază pe următoarea echipă antrenată de Massimiliano Allegri!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX