1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cotă 3.00 că NU vor fi manele la UNTOLD!

Cotă 3.00 că NU vor fi manele la UNTOLD!

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-07-26 09:56:35

image Cotă 3.00 că NU vor fi manele la UNTOLD!

Da, ai auzit bine! Maxbet.ro, una din casele de pariuri licențiate în România, ne oferă posibilitatea să pariem dacă ... vor fi manele la UNTOLD! Iar cotele sunt cel puțin interesante: doar 1.30 pentru DA, și un tentant 3.00 pentru NU.

Toată nebunia a început la Neversea, acolo unde Salvatore Ganacci, un cunoscut DJ suedez, și-a terminat recitalul de pe main stage cu o manea de la Adrian Copilul Minune - Așa sunt zilele mele. Evident că momentul a luat prin surprindere publicul prezent la festival, dar chiar și așa a fost primit cu urale de către participanți. Iar organizatorii, care sunt aceeași de la UNTOLD, nu s-au arătat nici ei prea deranjați de această surpriză muzicală.

Câteva săptămâni mai târziu, un alt DJ, pe numele său de Tommy Cash, a mixat aceeași manea pe scena Electric Castle. Așa că inevitabil lumea a început să se întrebe, mai în glumă mai în serios, dacă va răsuna măcar o manea și la UNTOLD. Iar cei de la Maxbet.ro nu au stat prea mult pe gânduri, băgând în ofertă un astfel de pariu.

Cota de 3.00 pentru opțiunea ”NU vor fi manele la UNTOLD” pare destul de tentantă, că doar acum nu ne așteptăm să îl auzim pe Minune la fiecare festival de muzică electronică. Plus că e nevoie de un DJ destul de nonconformist care să își asume o astfel de alegere. Pe de altă parte, pariul face referire probabil la toate scenele UNTOLD, și nu doar la main stage. Ceea ce e important de menționat, că cine știe cum se găsește vreun DJ pe la vreo scenă secundară să facă ceva nebunesc pentru un plus de atenție. Că doar e o modalitate simplă și rapidă de a ajunge prin ziarele din România. Așa că e cu dus și întors. Tu ce ai juca la un astfel de pariu? UNTOLD 2019 va avea loc la Cluj-Napoca între 1 și 4 august.

Vor fi manele la UNTOLD? Pariază acum!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX