1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Concursul de pe Forum continuă cu super premii! Vezi biletele câștigătoare din ultima rundă, și alătură-te și tu acum!

Concursul de pe Forum continuă cu super premii! Vezi biletele câștigătoare din ultima rundă, și alătură-te și tu acum!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-11-10 14:27:32

image Concursul de pe Forum continuă cu super premii! Vezi biletele câștigătoare din ultima rundă, și alătură-te și tu acum!

PariuriX organizează săptămânal, până la final de decembrie, concursuri de bilete pe forum unde în fiecare rundă sunt puse la bătaie câte 3 vouchere Emag de 150RON fiecare. Voucherele sunt câștigate săptămânal de pariorii care reușesc să furnizeze biletele câștigătoare cu cele mai mari cote. Link-uri utile:

În runda trecută concurenții noștri au bătut toate recordurile, top 3 conținând un bilet de cotă aproape 100, isi două bilete de cote 68-70! Mai jos poți vedea biletele câștigătoare, iar dacă te simți inspirat, te așteptăm și pe tine la concurs. Runda actuală se încheie sâmbătă 14 noiembrie, deci încă ai destul timp să câștigi și tu un Voucher Emag de 150RON! Postează acum biletul tău de concurs!

Bilet câștigător cotă 96.95


 

Bilet câștigător cotă 69.24

 

Bilet câștigător cotă 68.04

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX