Circus.ro se închide definitiv pe 31 decembrie. O altă alternativă din 2019

2018-12-07 17:08:01 2,6k 1
Un anunţ extrem de important a fost făcut de către cei de la Circus.ro. Astfel, e cazul să te grăbeşti şi să retragi sumele de bani pe care le mai ai în cont, pentru că începând cu data de 31 decembrie 2018 cazinoul online Circus.ro se va închide definitiv!
 
Ca să nu ai surprize, este de preferat să retragi întregul sold înainte de această zi. De asemenea, trebuie să ştii că începând de astăzi, 7 decembrie, nu se mai pot face depuneri în cont. Totodată, din 17 decembrie nu vei mai putea juca/paria pe Circus.ro. Bonusurile care nu au fost convertite în bani reali înainte de 17 Decembrie vor fi pierdute.
 
 
Dar jucătorii de cazinou nu trebuie să-şi facă griji, pentru că în cel mai scurt timp vor avea ocazia să se bucure de o altă cameră de joc cu mult mai interesantă. O super alternativă a fost gândită pentru pentru a te bucura în continuare de serviciile de calitate ale unuia dintre cele mai bune cazinouri online din România. (Citeşte şi: Tot ce trebuie să știi despre sloturi și cazinourile online la care poți juca legal acest tip de joc).
 
Proprietarii casei nu au oferit mai multe amănunte, preferând să le ofere clienţilor o mare surpriză începând cu noul an. În cazul în care ai întrebări suplimentare sau ai nevoie de asistență, nu ezita să contactezi reprezentanţii agenţiei la adresa [email protected].
 
Te-ar mai putea interesa şi:
 

Discutii