1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cine va fi următorul Superman? Favoriți și cote pariuri

Cine va fi următorul Superman? Favoriți și cote pariuri

victorpartan
victorpartan

2023-01-12 15:59:33

image Cine va fi următorul Superman? Favoriți și cote pariuri

Este oficial: după ce l-a jucat pe Superman în filme precum „Man of Steel” și „Justice League”, Henry Cavill va ieși din costumația îndrăgitului supererou. Cavill a confirmat acest lucru prin Instagram, după o întâlnire cu regizorul James Gunn.

Pariază pe următorul actor care îl va interpreta pe Superman la această agenție online

Din câte se pare, Henry Cavill intenționează să se implice în proiecte mai mari, fiind deja deja selectat să joace într-unul bazat pe franciza Warhammer. Întrebarea pe care și-o pun acum fanii este: „Cine îl va juca pe Superman în viitor?”

James Gunn, care scrie deja la următorul film din franciză, a dat un indiciu: se va concentra pe un Superman mai tânăr. Cavill are aproape 40 de ani, deci nu se potrivea cu viziunea regizorului.

Michael B. Jordan, Matt Borner și Oscar Isaac sunt primi favoriți să joace rolul lui Superman în următoarea producție, potrivit cotelor antepost afișate de agenția de pariuri Betano. Nominalizați mai sunt Zachary Levi, Donald Glover, Tyler Hoeclin și Brandon Routh.

Michael B. Jordan are 35 de ani și a mai jucat într-o producție DC, „Black Panter” (2018), interpretând rolul lui Erik Killmonger. A terminat de filmat la „Creed III” și se spune că este tocmai potrivit pentru rolul de Superman. Au fost zvonuri acum ceva timp că i se va oferi job-ul, apoi nu s-a mai auzit nimic, însă această practică este tipică pentru DC. Când lumea crede că producătorii s-au orientat spre un alt actor, cel dintâi luat în discuție reapare în prim plan.

Matt Bomer (44 de ani) nu este doar un actor talentat, dar are și înfățișare perfectă de supererou. În același timp, el seamănă într-o oarecare măsură cu Henry Cavill, ultimul Superman. Nu ar fi prima sa legătură cu personajul DC. A fost vocea eroului principal în animația „Superman: Unbound”. În acest an va fi lansat „Legion if Super-Heroes”, în care Bomer este vocea lui The Flash. Ar mai fi și un alt avantaj, care nu are legătură cu actoria. În contextul în care DC Universe este „arătat cu degetul” pentru că ar avea ceva împotriva actorilor gay, e posibil ca producătorii să aleagă un Superman din această categorie, din care face parte Bomer.

Oscar Isaac (43 de ani) a declarat că nu va fi implicat în următorul „Moon Knight” al lui Marvel, iar anunțul a lăsat loc pentru interpretări. Unii spun că a fost contactat de James Gunn, dar nimeni nu poate să confirme acest lucru. După „Star Wars: Episode VII - The Force Awakens” (2015), în care a interpretat rolul lui Poe Dameron, Isaac nu a mai avut nicio apariție importantă. A făcut vocea lui Miguel O'Hara în „Spider-Man: Across the Spider-Verse”, dar fanii au alte așteptări de la el, așteptări care ar fi satisfăcute prin interpretarea lui Superman. Totuși, ca și Bomer, nici el nu corespunde ca vârstă cu profilul anunțat de Gunn.

Pariază pe următorul actor care îl va interpreta pe Superman la această agenție online

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX