1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cine va fi următorul James Bond? Cote pariuri antepost

Cine va fi următorul James Bond? Cote pariuri antepost

victorpartan
victorpartan

2023-01-12 17:10:08

image Cine va fi următorul James Bond? Cote pariuri antepost

Cine va fi următorul James Bond? Este o întrebarea valabilă din anul 2022, care întârzie să își găsească răspuns. Pariurile sunt încă deschise, iar cotele fixate de bookmakeri oferă câteva indicii despre posibilul succesor al lui Daniel Craig.

Pariază pe următorul James Bond la agențiile recomandate

Ultimul film din celebra franciză, „No Time to Die”, a fost lansat în 2021 și a avut un succes uriaș la public. Potrivit producătorului Michael G. Wilson, procesul de casting pentru următoarea peliculă cu Bond nu a început, „indiferent de ce spun alții”. Wilson a confirmat că se află în căutarea unui actor apropiat ca vârstă de Daniel Craig, pe când acesta era la începutul „carierei de agent secret”.

„Am încercat să ne uităm la oameni tineri în trecut, dar acum nu mai funcționează. Amintiți-vă, James Bond este deja un veteran. Este o persoană care a trecut prin războaie, nu avem mașina timpului ca să îl întinerim”, a spus producătorul, care a menționat că următorul erou va avea între 30 și 40 de ani.

Idris Elba era printre principalii favoriți înainte să declare că obiectivul său prioritar nu este să îl joace pe James Bond. Astfel, potrivit cotelor afișat de Betano, Aaron Taylor-Johnson, Henry Cavill și Regé-Jean Page ar fi cei mai îndeptățiți să spere că vor purta costumul elegant al Agentului 007, în următorul film din franciză.


Tabloidele au scris că  Aaron Taylor-Johnson (32 de ani) s-a întâlnit în secret cu producătorul Barbara Broccoli, în luna noiembrie a anului trecut. Aaron este englez „neaoș”, ceea ce reprezintă un avantaj important. Ultimul film de referință în care a apărut a fost „Nocturnal Animals” (2016), în care a jucat rolul lui Ray Marcus. Cine dorește să îl vadă pe marele ecran o va putea face în 2023, când se va lansa „Kraven the Hunter”.

Henry Cavill și-a șocat fanii când a anunțat că renunță la rolul de Superman, dar imediat după aceea a apărut zvonul că va fi distribuit în următorul „James Bond”. În 2005, el a participat la casting și a ieșit pe locul al doilea, după Daniel Craig. Se spune că acum este rândul său să îl interpreteze pe șarmantul agent secret. În vârstă de 39 de ani, Cavill a debutat pe marele ecran în 2002, în „Contele de Monte Cristo”. Este mai cunoscut pentru interpretarea lui Superman în „Man of Steel” și „Batman v Superman: Dawn of Justice”.

Regé-Jean Page  (34 de ani) a intrat pe lista favoriților atunci când s-a spus că este posibil ca următorul James Bond să fie de culoare. Popularitatea sa a explodat după ce a jucat în serialul „Bridgerton”, de pe Netflix. Englezul cu origini din Zimbabwe este de părere că nu sunt multe șanse să primească rolul lui James Bond, dar a spus că este flatat doar pentru că se află printre numele aduse în discuție. Ultimul rol interpretat într-un film mai important a fost Chico Sweetney, din „Sylvie's Love”.

Pariază pe următorul James Bond la agențiile recomandate

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX