1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cine va fi cel mai bun marcator al Euro 2020? Iată cotele

Cine va fi cel mai bun marcator al Euro 2020? Iată cotele

Caramavrov
Caramavrov

2021-05-15 14:24:54

image Cine va fi cel mai bun marcator al Euro 2020? Iată cotele

Cei mai buni atacanți de pe continent vor participa la turneul final al Campionatului European de fotbal, în perioada 11 iunie - 11 iulie 2021. Potrivit cotelor antepost afișate de bookmakeri, englezul Harry Kane are cele mai mari șanse să câștige titilul de golgheter la Euro 2020.

Se anunță o dispută foarte strânsă între marcatori, dacă ne raportăm la cote. Iată oferta Unibet.ro:


Primii cinci candidați la titlul de golgheter se află la finalul unui sezon foarte bun. Cu excepția lui Depay, ei au cel puțin 21 de reușite în campionatele în care activează:

Harry Kane (Anglia/Tottenham) - 21 de goluri în Premier League
Kylian Mbappe (Franța/PSG) - 25 de goluri în Ligue 1
Cristiano Ronaldo (foto, Portugalia/Juventus Torino) - 28 de goluri în Serie A
Romelu Lukaku (Belgia/Inter Milano) - 22 de goluri în Serie A
Memphis Depay (Olanda/Lyon) - 19 goluri în Ligue 1

De obicei, cele mai multe goluri se înscriu în meciurile din grupe. Cristiano Ronaldo întâlnește adversari foarte tari în această fază a competiției: Franța și Germania. Din fericire pentru CR 7, a patra echipă din grupă este Ungaria și „își poate scoate pârleala”. Același raționament este valabil și pentru Mbappe.

Harry Kane și anglia sunt într-o grupă mai ușoară, cu Scoția, Cehia și Croația. În plus, englezul are avantajul că meciurile din grupe, semifinalele și finala Euro 2020 se joacă pe Wembley, cu spectatori.

Lukaku va înfrunta defensivele daneză, rusă și finlandeză, iar Depay pare a avea o misiune ușoară cu Austria, Ucraina și Macedonia de Nord.

Golgheterii Euro în 2000 până în prezent

2016 - Antoine Griezmann (Franța) - 6 goluri

2012 - Alan Dzagoev (Rusia), Mario Mandzukic (Croația)m Cristiano Ronaldo (Portugalia), Mario Gomez (Germania), Fernando Torres (Spania), Mario Ballotelli (Italia) - 3

2008 David Villa (Spania) - 4

2004 Milan Baros (Cehia) - 5

2000 Savo Milosevic (Iugoslavia), Patrick Kluivert (Olanda) - 5

Oare vom vedea un marcator și mai prolific la această ediție? 

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX