1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cine retrogradează direct? Veste bună pentru Dinamo

Cine retrogradează direct? Veste bună pentru Dinamo

Caramavrov
Caramavrov

2024-03-27 09:40:33

image Cine retrogradează direct? Veste bună pentru Dinamo

Mai sunt opt etape de jucat din Play-out-ul Superligii 2023-2024, iar lupta pentru evitarea retrogradării directe este foarte strânsă. Bookmakerii au afișat oferta antepost pentru echipele care nu vor mai avea șansa salvării prin intermediul barajului de menținere/promovare, iar dinamoviștii se bucură de o veste bună: FC Voluntari are cotă mai mică decât ei să se ducă direct în Liga a 2-a.

În acest moment, pe locurile retrogradabile direct sunt FC Botoșani (11 puncte) și FC Voluntari (14 puncte). Dinamo (15 puncte) și FC U Craiova (16 puncte) sunt în zona barajului, iar Poli Iași (17 puncte) este prima echipă din secțiunea de clasament care garantează rămânerea în prima divizie.

Iată cotele pentru retrogradarea directă oferite de agenția Unibet:

FC Botoșani - 4 înfrângeri în ultimele 5 etape

După ce a dat niște „semne de viață” la începutul anului, prin victoriile cu CFR Cluj (1-0) și Poli Iași (2-1), FC Botoșani a reluat seria înfrângerilor. Are 4 eșecuri și un egal în ultimele 5 runde. Echipa antrenată de Bogdan Andone nu pare a avea forța să scape de „lanternă”.

FC Botoșani mai are de jucat: acasă cu Poli Iași, în deplasare cu UTA, acasă cu FC U Craiova, în deplasare cu FC Hermannstadt, acasă cu Dinamo, în deplasare cu Petrolul, acasă cu FC Voluntari, în deplasare cu Oțelul.

FC Voluntari - fără victorie de 12 meciuri

FC Voluntari l-a demis pe Nicolae Dică și l-a adus pe Florin Pârvu. Schimbarea nu a adus puncte în clasament, fostul tehnician al Petrolului pierzând partida de debut (3-4 cu UTA Arad, după ce a condus cu 1-0 și 2-1). Ilfovenii nu s-au mai bucurat pentru o victorie de 12 jocuri.

FC Voluntari mai are de jucat: acasă cu FC Hermannstadt, în deplasare cu Petrolul, acasă cu Oțelul, în deplasare cu Poli Iași, acasă cu FC U Craiova, în deplasare cu Dinamo, în deplasare cu FC Botoșani, acasă cu U Cluj.

Dinamo - eșec în prima etapă din Play-out

Evoluțiile din ultima parte a sezonului regulat i-au făcut pe unii fani să spere că favoriții pot termina Play-out-ul chiar pe locul 7, dar rezultatul din prima rundă i-a readus cu picioarele pe pământ: 0-3 cu FC Hermannstadt, în urma unui joc foarte slab. Emoțiile continuă pentru „câini”.

Dinamo mai are de jucat: acasă cu Petrolul, în deplasare cu Oțelul, acasă cu Poli Iași, în deplasare cu FC U Craiova, în deplasare cu FC Botoșani, acasă cu FC Voluntari, în deplasare cu U Cluj, acasă cu UTA Arad.

FC U Craiova - misiune grea pentru Nicolo Napoli

FC U Craiova a suferit 8 înfrângeri în ultimele 10 meciuri de campionat. Nici măcar revenirea lui Nicolo Napoli nu i-a revitalizat pe olteni, dar antrenorul italian nu a avut încă timp să își pună în practică viziunea. După cele două săptămâni de pauză, ar trebui să se vadă o schimbare. Altfel, FCU poate ajunge la matineu.

FC U Craiova mai are de jucat: acasă cu Oțelul, în deplasare cu Poli Iași, în deplasare cu FC Botoșani, acasă cu Dinamo, în deplasare cu FC Voluntari, acasă cu U Cluj, în deplasare cu UTA, acaă cu FC Hermannstadt.

Poli Iași - nu merge atacul

Poli Iași părea să stea bine în clasament, dar accidentarea pe termen lung a liderului Alin Roman a fost devastatoare. Atacanții lui Leo Grozavu nu prea își fac treaba. Moldovenii au marcat cel mult un gol în 10 din ultimele 11 jocuri de campionat. Dacă nu se va impune în runda următoare pe terenului lui FC Botoșani, vor fi probleme mari.  

Poli Iași mai are de jucat: în deplasare cu FC Botoșani, acasă cu FC U Craiova, în deplasare cu Dinamo, acasă cu FC Voluntari, în deplasare cu U Cluj, acasă cu UTA, în deplasare cu FC Hermannstadt, acasă cu Petrolul.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX