1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. CFR Cluj, favorită la câștigarea titlului în sezonul viitor

CFR Cluj, favorită la câștigarea titlului în sezonul viitor

Caramavrov
Caramavrov

2021-05-31 16:19:28

image CFR Cluj, favorită la câștigarea titlului în sezonul viitor

CFR Cluj este din nou favorită la câștigarea titlului și pentru campionatul ce vine, conform agenției de pariuri Betano, singura care a stabilit cotele pentru sezonul 2021/2022.

CFR a luat din nou titlul în România, pentru a 4-a oară consecutiv, după ce a tranșat lupta cu FCSB și Universitatea Craiova, și este văzută din nou ca principala favorită la trofeu, cu o cotă de 2.50. Asta deși s-a despărțit de antrenorul Edi Iordănescu și de 4 jucători, puși pe lista de transferuri. Mai mult, sunt și 8 fotbaliști la final de contract, plus Vinicius și Burcă – doi dintre stâlpii apărării -, care și-au anunțat intenția de a pleca. Ceea ce înseamnă că lotul va fi restructurat radical. De altfel, campioana en-titre a și obținut semnătura a 5 jucători.

Deși are un lot bun și tânăr, FCSB este cotată cu șansa a doua, la o cotă de 3.25. Instabilitatea de la nivelul băncii tehnice și instalarea unor antrenori neexperimentați (a plecat Toni Petrea și a venit Dinu Todoran), dar și implicarea tot mai radicală a patronului în problemele tehnice (primul 11, schimbări, îndepărtarea unor jucători, transferuri) sunt elementele care au dus, probabil, la această cotă mai crescută față de cea a CFR-ului.

Universitatea Craiova este văzută tot pe locul 3 și în ediția următoare a Ligii 1, Betano acordându-i cota 5.00 pentru obținerea titlului. Aici a contat și faptul că, în ultimii 3 ani, deși a fost mereu aproape de trofeu, echipa din Bănie nu a putut să țină ritmul până la final. Grecul Ouzounidis va continua, din câte se preconizează, pe banca tehnică, iar lotul trebuie întărit pentru a avea șanse mai mari la locul 1.

Sepsi, cel mai serios club

Poate cea mai bună echipă din play-off, care le-a învins și pe CFR, și pe FCSB, și pe Craiova, anume Sepsi Sfântu Gheorghe, a primit doar cota 15.00 pentru titlu, deși acest club pare cel mai serios din tot campionatul românesc. Poate declarațiile patronului Dioszegi Laszlo, care a spus că Sepsi nu va avea buget pentru câștigarea campionatului, să fi dus la o cotă atât de mare. Dar covăsnenii pot fi mereu o surpriză, mai ales că există și stabilitate la nivelul băncii tehnice, Leo Grozavu fiind reconfirmat.

Următoarea echipă în acest top este FC Botoșani, care a primit cotă 35.00. Dintre echipele cu nume, Dinamo este văzută, practic, fără șanse la locul 1, având o cotă de 75.00, în timp ce Rapid e și mai jos – cotă 100.

La fel ca și Dinamo, FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, promovată la finalul acestui sezon, are cotă 75.00 pentru câștigarea campionatului. Ca antrenor, tocmai ce a fost numit Adrian Mutu.

Rămâne de văzut dacă CFR Cluj va reuși al 5-lea titlu consecutiv sau dacă FCSB sau Universitatea Craiova vor reuși să o stopeze. Ori dacă va apărea vreo surpriză, gen Unirea Urziceni, Oțelul Galați sau Viitorul Constanța, care să dea toate calculele agențiilor de pariuri peste cap.

 

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX