1. Home »
 2. Stiri pariuri sportive »
 3. Cea mai tare competiție de dat palme are cote pe NetBet

Cea mai tare competiție de dat palme are cote pe NetBet

victorpartan
victorpartan

2024-06-28 14:24:15

image Cea mai tare competiție de dat palme are cote pe NetBet

International Power Slap, cea mai tare competiție de dat palme, are un nou partener oficial. Este vorba despre NetBet, care va oferi cote pentru meciurile în care adversarii se pălmuiesc până când unul dintre ei nu mai poate îndura.

Pariază pe Power Slap și urmărește cea mai tare competiție de dat palme din lume

„Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu Power Slap. Această colaborare reunește emoția noii evoluții a sporturilor de contact și experiența de pariere excepțională pe care o așteaptă clienții noștri. Așteptăm cu nerăbdare să oferim fanilor oportunități unice de a se implica în lumea palpitantă a Power Slap, pe măsură ce acest sport crește în Europa și dincolo de granițele ei.”, a declarat Macel Prioteasa, CEO NetBet. „Acest parteneriat cu NetBet va extinde oportunitățile de pariere pentru fanii din Europa, Mexic și Brazilia”, a considerat Frank Lamicella, președintele Power Slap.

Creată în anul 2022 de Dana White, Lorenzo Fertitta și Craig Piligian, în parteneriat cu UFC, Power Slap este cea mai urmărită competiție de dat palme din lume. A devenit foarte populară datorită reality show-ului TV Power Slap: Road to the Title, transmis de „TBS” în Statele Unite ale Americii și de „Rumble” în întreaga lume.

La Power Slap 8 va debuta și fosta vedetă UFC (Ultimate Fighting Championship) Paige VanZant. Dacă ești fan și vrei să pariezi pe cei mai aprigi pălmuitori, intră în contul NetBet și vei găsi oferta specială pentru următoarea gală:

 • Cooper Housely vs Logan Greenhalg
 • Branden Rhodes vs Branden Bordeaux
 • Zach Zane vs Jewel Scott
 • Vernon Cathrey vs Austin Turpin
 • Katharina Lehner vs Jacki Cataline
 • Isaih Quinones vs Wesley Drain
 • Vasilii Kamotskii vs Kamil Marusarz
 • Cristine Wolmarans vs Paige Vanzant
 • Duane Crespo vs Dayne Viernes
 • Danie van Heerden vs Da Crazy Hawaiian
 • Anthony Blackburn vs Emanuel Muniz

Gala Power Slap 8: Da Crazy Hawaiian vs. Danie Van Heerden, programată vineri, 28 iunie, și transmisă live pe Rumble. Vizionarea este gratuită.

Pariază pe Power Slap și urmărește cea mai tare competiție de dat palme din lume

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX