1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Ce șanse mai are România să prindă Euro 2020?

Ce șanse mai are România să prindă Euro 2020?

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-10-16 10:33:27

image Ce șanse mai are România să prindă Euro 2020?

A fost o seară plină de emoție pentru fotbalul românesc. Am trecut prin toate stările, de la agonie la extaz și iar la agonie, iar în final nu s-a terminat chiar cum am fi sperat. Seara a început rău cu golul marcat de Suedia în meciul cu Spania, dar speranța s-a reaprins după ce Mitriță a deschis scorul pe Arena Națională. Apogeul a fost atins în momentul în care spaniolii au egalat la Solna, situație în care o victorie a noastră cu Suedia ar fi fost suficientă pentru a ne califica la Euro 2020. Însă a venit golul norvegienilor din al doilea minut de prelungire, iar astfel șansele noastre de calificare au rămas destul de mici. Un succes cu Suedia nu mai e suficient, iar acum avem nevoie și de un punct cu Spania în deplasare.

Pariază acum pe Euro 2020 cu un 100% EXTRA până la 500RON!

Betano.ro și-a actualizat cotele antepost pentru preliminarii, oferind în acest moment o cotă de 4.50 pentru o calificare a României la Campionatul European de anul viitor, și doar 1.16 pentru o ratare a calificării. În schimb Suedia este văzută ca mare favorită la calificare, cu cotă de 1.25. Pe de altă parte Norvegia este scoasă aproape complet din ecuația calificării după remiza de ieri, primind o cotă de 15.00. Cotele nu iau în considerare barajele Nations League, ci se referă strict la situația din grupa F.

În altă ordine de idei, după rezultatele din ultimele zile știm că Anglia, Belgia, Rusia, Italia, Polonia, Belgia și Spania sunt deja calificate matematic la Euro 2020.  Portugalia, Germania, Olanda, Croația, Austria și Franța sunt și ele cu un pas și jumătate la turneul final, având cote de sub 1.05 la calificare! Iar dacă nu mai ai răbdare și deja anticipezi cine se va încorona campioană europeană, atunci trebuie să știi că Betano.ro oferă deja cote antepost, așa cum poți vedea mai jos.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX