1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Ce încasări va avea „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”?

Ce încasări va avea „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”?

victorpartan
victorpartan

2023-02-14 13:38:27

image Ce încasări va avea „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”?

Ultima producție Marvel Studios, „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, este gata de lansare. Pe 17 februarie vom vedea dacă așteptările în ceea ce privește încasările au fost prea mari, sau prea pesimiste. În acest moment, poți paria dacă filmul va face peste sau sub 120 de milioane de dolari în primul weekend.

Pariază pe încasările avute în primul weekend de „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”

Trailerul a fost difuzat pentru prima dată în timpul unui meci din Play-off-ul campionatului de fotbal american la nivel de colegiu. Regizorul Peyton Reed și-a exprimat dorința ca al treilea său film Ant-Man să fie epic. „Quantumania” marchează revenirea lui Michelle Pfeiffer în rolul lui Janet van Dyne și a lui Michael Douglas în rolul lui Hank Pym. Kathryn Newton din Freaky este și ea „la bord”, ca fiica acum adultă a lui Scott, Cassie Lang.

Cote pariuri încasări  Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Cei de la Box Office Pro apreciază că încasările în weekend-ul de deschidere pentru „Quantumania” vor fi între 98 și 128 de milioane de dolari. Această sumă ar doborî recordul francizei Ant-Man și ar fi aproape de încasările înregistrate de cel de-al patrulea film din franciza Thor. 

Primul Ant-Man a avut cel de-al doilea cel mai scăzut weekend de deschidere al oricărui film Marvel în 2015 până în prezent, cu 75 de milioane de dolari (2018). „Quantumania” nu este în „pericol” să repede cifrele slabe, în contextul în care va fi proiectat și în China.  Cel de-al doilea film din franciză, „Ant-Man and the Wasp”, a făcut 87 de milioane de dolari în primul weekend, în 2018.

Potrivit cotelor oferite de agenția Betano, sunt șanse mai mari ca încasările să fie mai mici de 120 de milioane de dolari.

Chiar dacă „Ant-Man and the Wasp: Quantumania” depășește așteptările și face 130 de milioane de dolari sau mai mult, acesta va fi în continuare cel mai „slab” weekend de deschidere pentru Studiourile Marvel de la pandemie până în prezent. „Thor: Love and Thunder” s-a deschis cu aproape 145 de milioane de dolari, iar ultima versiune Marvel, „Black Panther: Wakanda Forever”, a depășit 180 de milioane de dolari. Totuși, filmul este pe cale să câștige mai mulți bani decât orice altă producție care va fi lansată februarie 2023.

„Avengers: Endgame” deține recordul

„Ant-Man and the Wasp: Quantumania” este cel de-al 31-lea film produs de Marvel Cinematic Universe. Cifrele de dinainte de pandemie au fost impresionante pentru studiourile Marvel. În 2019, „Avengers: Endgame” a înregistrat venituri de 137 de milioane de dolari în primul weekend, stând cel mai bine la acest capitol. Este urmat în top de „Averngers: Infinity War” (2018), cu 257 de milioane, și de „Marvel's The Avengers” (2012), cu 207 milioane.

Pariază pe încasările avute în primul weekend de „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX