1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cazinoul Betano, peste tot cu tine! Oferte "în cascadă" pentru luna decembrie

Cazinoul Betano, peste tot cu tine! Oferte "în cascadă" pentru luna decembrie

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-12-09 17:34:57

image Cazinoul Betano, peste tot cu tine! Oferte "în cascadă" pentru luna decembrie

Cazinoul Betano e locul în care vrei să te afli în luna decembrie. Asta pentru că Betano, operatorul premiat cu titlul de cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019, duce la un alt nivel termenul de lună a cadourilor: de la Calendarul de Crăciun, la noul Turneu de Crăciun, mese exclusive de Ruletă și Blackjack și cele mai noi sloturi video de la EGT!

Peste 400 de sloturi video de la cei mai buni furnizori de pe piață. Le găsești pe toate pe Betano, în Vegas sau Cazinou, platforma-vedetă a lunii decembrie în lumea jocurilor de noroc din România. Pe lângă câștigurile uriașe de la jocurile video, ai parte de surprize peste surprize în cazinoul online al momentului. Fie că te afli la birou, în oraș, fie că intri de pe laptop ori PC sau slalomezi de pe telefon, Cazinoul Betano e peste tot cu tine. Joacă online oricând, oriunde, de pe orice device precum eroii din noul spot TV lansat de Betano pentru luna decembrie!


Premii zilnice în Calendarul de Crăciun

Ceea ce a început de Ziua Națională a României continuă pe durata lunii decembrie până aproape de 2020, pe 27 decembrie. Fiecare zi vine la pachet cu o promoție specială pe Betano, una care-ți poate aduce de la Rotiri Gratuite și Jetoane de Aur la premii în bani fără condiții de rulaj! Trecem prin cele 400 de sloturi video din Cazinoul Betano și din Vegas, facem vizite la mesele de Ruletă și Blackjack și ne asigurăm că punem zilnic la bătaie premii importante. Înscrie-te și nu uita să verifici în fiecare zi Calendarul de Crăciun pentru a rămâne la curent cu toate promoțiile noastre. Apoi deschide cadoul și bucură-te de oferte!


Zeci de mii de lei premii la Turneul de Crăciun

Între 6 și 26 decembrie accentul cade pe sloturile video din gama NetEnt, cele care te pot conduce spre un superpremiu pe Betano! Astfel, pentru fiecare rundă jucată la un slot video NetEnt cu o miză minimă de trei lei, noi te răsplătim (pe tine și pe ceilalți clienți Betano) cu un punct în clasamentul Turneului de Crăciun. Apoi numărăm punctele, le ordonăm descrescător, iar cel care adună cele mai multe puncte primește direct în contul bancar un premiu de ordinul zecilor de mii de lei. Nu uităm nici locurile 2-10, care vor primi vouchere de cumpărături Emag în valoare de zeci de mii de lei, și nici locurile 11-100, care vor fi răsplătite cu sute de Rotiri Gratuite.


Mese exclusive de Ruletă și Blackjack în Cazinoul Betano

Pentru pasionații de Ruletă și Blackjack, intră în scenă Cazinoul Live de pe Betano! Am lansat masa exclusivă de Ruletă, pe care o găsești deschisă în fiecare zi a săptămânii între orele 16:00 și 04:00. Predomină atmosfera 100% românească și șarmul dealerilor români într-un cadru autentic pentru jocurile de noroc. Iar masa de Ruletă vine ca o completare a celei exclusive de Blackjack, un trend pe Betano în ultimele luni. Acum ai mese exclusive de Ruletă și Blackjack, sinonime cu o experiență totală pe platforma noastră!


EGT Mania pe Betano

Când vine vorba despre cele 400 de sloturi video de pe Betano, cele produse de EGT fac un pas în față. Cu Shining Crown, 40 Superhot și 40 Burning Hot printre vedete, au acaparat atenția ultimelor săptămâni și au ajuns rapid în topul preferințelor. Iar noi nu ne-am oprit aici! Am lansat, de curând, sloturi noi precum 100 Super Hot, The Big Journey, The Great Egypt, 20 Diamonds, Caramel Hot, Supreme Hot, The Story of Alexander, Forest Band, Frog Story, Amazons Battle, 40 Super Hot, Dice & Roll, Lucky & Wild, Rich World, Olympus Glory și nu vom spune stop. Deoarece Cazinoul Betano e peste tot cu tine!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX