Cavani și Suarez se duelează pentru „Balonul de Aur” la Copa America

2019-06-26 12:35:32 1,2k 0

Copa America 2019 a ajuns în faza sferturilor de finală, din care nu lipsesc Brazilia, Argentina, Chile și Uruguay. Brazilienii nu au avut probleme în faza grupelor, trecând de cele trei meciuri cu un golaveraj de 8-0. Nu același lucru se poate spune și despre Argentina, care a obținut o singură victorie în grupe. Judecând după ce s-a întâmplat până acum, Uruguay este una dintre principalele pretendente la cucerirea trofeului. De la această echipă provin și cei doi fotbaliști creditați de casele de pariuri online cu cele mai mari șanse la câștigarea „Balonului de Aur”: Luis Suarez și Edison Cavani.

Pariază pe câștigătorul „Balonului de Aur” la Copa America

Vedetele din atacul Uruguayului sunt în formă, fiecare înscriind câte două goluri în grupe. Dintre jucătorii rămași în competiție, au mai marcat de două ori: Everton, Coutinho (Brazilia), Zapata (Columbia), Vargas și Alexis Sanchez (Chile). De altfel, Alexis Sanchez este următorul pe lista posibililor câștigători ai „Balonului de Aur”, conform cotelor antepost oferite de Unibet.ro:

Suarez și Cavani vor avea în față, în sferturile de finală, defensiva naționalei statului Peru, care a primit cinci goluri în ultimul meci de la Brazilia. Iată programul „sferturilor”:

  • Brazilia vs Paraguay (28 iunie, ora 03:30)
  • Venezuela vs Argentina (28 iunie, ora 22:00)
  • Columbia vs Chile (29 iunie, ora 02:00)
  • Uruguay vs Peru (29 iunie, ora 22:00)

Cel mai probabil, vom avea semifinalele Brazilia vs Argentina și Uruguay vs Chile. Cavani a înscris golul prin care Uruguay a învins-o pe Chile, în faza grupelor. Dacă va continua evoluțiile bune, el poate câștiga „Balonul de Aur” la Copa America.

Pariază pe câștigătorul „Balonului de Aur” la Copa America

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult