Câștiguri duble la Fortuna Bet - acum și online!

1,4k 0

Fortuna Bet vine cu o veste excelentă pentru toți clienții - de acum poți beneficia de câștiguri duble la pariurile multiple datorită îmbunătățirii funcției ”Multiplicator de cotă”. Această funcție exista și până acum, dar procentul maxim pe care îl puteai primi în plus era mai mic, și de asemenea trebuia să ai doar cote de minim 1.50 pe bilet. Acum în schimb poți juca orice cote dorești!

Beneficiază acum de câștiguri duble la Fortuna Bet!

 

Cum beneficiez de câștiguri duble cu ”Multiplicator de cotă”?

  1. Loghează-te pe contul tău Fortuna Bet sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
  2. Adaugă pe biletul de pariuri minim 3 meciuri și maxim 20, la orice cote dorești.
  3. Accesează ”Multiplicator de cote” din meniul din stânga paginii și dă click pe cota corespunzătoare numărului de selecții de pe bilet.
  4. Joacă biletul pe orice miză dorești și profită de sporirea câștigului!

Exemplu: Ai un bilet de pariuri cu 20 de selecții a cărui cotă totală este de 486.65.  Astfel poți adăuga pe bilet o sporire a câștigului de 100%, ajungând la o cotă totală de 973.3.

Așa cum poți vedea, beneficiezi de sporiri ale câștigului și cu mai puține selecții pe bilet. Astfel ”Multiplicator de cotă” de la Fortuna Bet este cea mai bună facilitate de care poți profita la pariuri multiple online în 2019. Mai sunt și alte case de pariuri pe internet care oferă bonus la pariuri multiple, dar în cazul lor fie bonusul trebuie rulat, fie procentul maxim acordat este mai mic, fie pariurile jucate trebuie să întrunească anumite condiții minime (să joci doar anumite tipuri de pariuri, doar cote de peste o anumită valoare etc)..

Dacă deschizi cont acum la Fortuna Bet vei putea profita și de pe urma unui pachet atractiv de bun venit - 100% până la 500RON! Mai mult decât atât, ai și posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri de bani fără card, direct din orice sucursală stradală Fortuna! Deci ai toate motivele pentru a juca online la această casă de pariuri.

Beneficiază acum de câștiguri duble la Fortuna Bet!

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult