1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Află câștigătorii Premiilor Caselor de Pariuri Online Românești 2021

Află câștigătorii Premiilor Caselor de Pariuri Online Românești 2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-09-29 10:46:42

image Află câștigătorii Premiilor Caselor de Pariuri Online Românești 2021

Marți 28 Septembrie, la Amsterdam, Better Collective a organizat gala Bookmaker Awards 2021 acolo unde au fost desemnate cele mai bune case de pariuri online pe 5 piețe: Grecia, Suedia, Danemarca, Polonia și România. Țara noastră a fost prezentă la gală prin PariuriX.com, cea mai mare și mai activă comunitate de pariori din România.

În ultimele 12 luni, PariuriX a adunat și analizat date despre performanța caselor de pariuri din România, într-o varietate de categorii. Acestea au fost determinate după cercetări de piață extinse, cum ar fi sondaje în rândul pariorilor pentru a identifica parametrii relevanți pe care jucătorii din România îi iau în considerare atunci când decid la ce casă de pariuri online să joace. 

Aseară, în cadrul galei de la Amsterdam, au fost dezvăluite rezultatele obținute din urma colectării datelor, fiind prezentate astfel cele mai performante case de pariuri de pe piața locală. Scopul premiilor este acela de a ajuta pariorii online din România să aleagă mai ușor casa de pariuri la care să joace, deoarece astfel vor ști care este cea mai bună agenție în funcție de o anumită categorie de servicii.

Pentru a prezenta câștigătorii, PariuriX a fost ajutată de legenda olandeză Dirk Kuyt care a prezentat, printre altele, câștigătorul categoriei Cea mai bună casă de pariuri din România - alegerea jucătorilor, acolo unde membrii PariuriX au putut vota agenția preferată pe parcursul lunilor precedente. Câștigătorul acestei categorii a fost Superbet, aceasta fiind preferată de cei mai mulți dintre votanți. Mai jos poți vedea câștigătorii tuturor categoriilor. 

Purtător de cuvânt PariuriX.com:

Cu ocazia Premiilor Caselor de Pariuri Românești 2021 dorim să încurajăm membrii PariuriX să ia decizii mai bune și mai informate atunci când aleg casa de pariuri online la care să joace. Pe parcursul ultimului an am adunat și analizat o cantitate mare de informații despre performanța caselor de pariuri online din România pentru a determina care este cea mai bună agenție la fiecare categorie relevantă de servicii. Categoriile de premiere, la rândul lor, au fost selectate după ce am efectuat sondaje în rândul jucătorilor pentru a determina care sunt tipurile de servicii care contează cel mai mult pentru ei atunci când aleg agenția la care să joace. În ciuda pandemiei, operatorii de pariuri de la noi din țară au venit în ultimul an cu servicii inovative pentru a ajuta jucătorii să aibă parte de o experiență cât mai distractivă și sigură atunci când plasează pariuri online pe evenimente sportive.


Câștigătorii Premiilor Caselor de Pariuri Online Românești 2021:

  • Cele mai bune cote din fotbal - Efbet
  • Cele mai bune cote din tenis - Efbet
  • Cea mai diverisifcată ofertă de pariere - Betano
  • Cel mai bun serviciu de relații clienți - Betano
  • Cele mai bune metode de plată - Superbet
  • Cea mai bună experiență pentru utilizatori - Betano
  • Cel mai bun bonus de bun venit - Efbet
  • Cea mai bună oferă de fidelizare a clienților - Betano
  • Cea mai bună casă de pariuri din România - Betano
  • Cea mai bună casă de pariuri din România - alegerea jucătorilor - Superbet

 

 

Poze de la eveniment:

 

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online votată de cei mai mulți români!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX