Câștigător surpriză la The International! PSG a pierdut finala!

2021-10-18 11:08:05 1,1k 0

Duminică a avut loc marea finală la The International, competiție de DOTA 2 organizată în București pe Arena Națională. Pe de-o parte am avut-o pe PSG.LGD, echipa de eSports a faimosului club francez, iar de partea cealaltă pe Team Spirit, surpriza turneului. La începuitul competiției PSG era favorită la trofeu conform caselor de pariuri, în timp ce Team Spirit pornea doar cu șansa a 13-a (cotă de 26.00 pentru locul 1)! Și în finală, PSG avea o cotă de doar 1.25 la victorie, conform unibet.ro. Totuși calculele hârtiei au fost date peste cap, Team Spirit reușind să se impună! Meciul a fost demn de o finală, ajungându-se pe hartă decisivă, scorul final fiind de 3:2!


Ce sume au câștigat echipele participante?

Team Spirit, echipă formată din 2 ucrainieni și 3 ruși, a câștigat fabuloasa sumă de 18 milioane de dolari, din potul total de 40 de milioane!


Rezultate finale Main Event

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult