1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. S-au afișat cotele pentru câștigătoarea SuperLigii 2023-2024

S-au afișat cotele pentru câștigătoarea SuperLigii 2023-2024

victorpartan
victorpartan

2023-05-25 15:52:12

image S-au afișat cotele pentru câștigătoarea SuperLigii 2023-2024

Agenția de pariuri online Betano a afișat cotele antepost pentru următoarea campioană a României. CFR Cluj și FCSB sunt principalele favorite, ca în fiecare din precedentele șase sezoane. Farul este a patra favorită, deși Hagi anunță transferuri „de Liga Campionilor”.

Pariază pe campioana României 2023-2024 beneficiind de o ofertă avantajoasă

Nici nu s-a terminat ediția 2022-2023 a SuperLigii, iar Betano îți dă posibilitatea să pariezi pe campioana din sezonul viitor. Se poate spune că „nu este nimic nou sub soare”. Ca de fiecare dată în ultimii șase ani, CFR Cluj și FCSB sunt echipele creditate cu cele mai mari șanse. Cele două echipe au cote egale. A treia favorită (și ea tot „veșnică”) este Universitatea Craiova, în timp ce Farul, abia „încoronată”, are a patra șansă.

Desigur, este greu de făcut o predicție încă de acum. Impresia generală este că CFR Cluj e în declin. Dacă pleacă Dan Petrescu și câțiva jucători importanți, așa cum se zvonește, atunci echipa clujeană nu va mai fi atât de puternică precum în sezoanele precedente. Pe de altă parte, pentru Farul Constanța acest titlu de campioană poate reprezenta un adevărat imbold. Gheorghe Hagi câștigă niște bani pe care cu siguranță va ști cum să îi investească pentru a deveni și mai puternic.

Pariu FCSB

Cel mai sigur pariu pare a fi că FCSB va termina pe locul al doilea... După ce a amenințat că se retrage, Gigi Becali a început din nou să facă declarații avântate, cum că va trimite „avioane F16” în războiul cu Hagi. Ca să ne exprimăm în limbajul său, în sezonul care se încheie peste câteva zile a folosit F35 plătind 1,7 milioane pe Miculescu (mână moartă) și un milion pe Radaslavescu (în cel mai bun caz rezervă). Oricât de performante ar fi „avioanele” aduse de Becali, ele nu pot atinge ținta fără un pilot care a făcut școala de pilotaj...

Nici pentru Universitatea Craiova nu se întrevede un sezon mai bun decât cel curent, iar în Giulești este deja tensiune după rezultatele slabe din acest Play-off. Probabil că spiritele se vor calma, dar „alb-vișiniii” nu se pot implica în lupta pentru titlu fără investiții serioase. Baloane de săpun tip „îl aducem pe Balotelli” denotă lipsă de seriozitate.

Marea surpriză poate fi Sepsi Sf. Gheorghe. În Covasna este un proiect solid. Dacă se va investi pentru a se forma o echipă capabilă să ajungă în grupele Conference League, așa cum a promis finanțatorul Laszlo Dioszegi, este posibil ca Sepsi să se bată la titlu. Ar fi important să nu plece Cristiano Bergodi, care se pliază foarte bine pe filosofia celor din Sf. Gheorghe.

Pariază pe campioana României 2023-2024 beneficiind de o ofertă avantajoasă

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX