1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Punem la bătaie 8 bilete la lojă (SKYBOX) la FCSB - Craiova!

Punem la bătaie 8 bilete la lojă (SKYBOX) la FCSB - Craiova!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-03-02 10:00:00

image Punem la bătaie 8 bilete la lojă (SKYBOX) la FCSB - Craiova!

În acest weekend, PariuriX în colaborare cu Betano, pune la bătaie patru bilete duble la  FCSB vs Craiova (opt bilete în total) la SkYBOX VIP (adică mai pe românește la lojă)! Meciul se va juca duminică 8 martie, cu începere de la ora 20:30! Mai jos îți vom arăta cum poți participa la acest concurs, iar AICI puteți găsi regulamentul complet al Concursului de Bilete Online PariuriX.


Cum particip la acest Concurs?

  1. Dă like la pagina de Facebook Pariurix și pagina de Facebook Betano.
  2. Dă like la postarea dedicată Concursului pe pagina de Facebook Pariurix.
  3. Vă încurajăm să etichetați doi dintre prietenii dvs. în comentariu la postare de pe Facebook dedicată Concursului.
  4. Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu din rândul tuturor participanților eligibili care s-au înscris corect la extragere. Se vor acorda 4 bilete duble la SKYBOX VIP (lojă Arena Națională) la meciul FCSB vs Craiova de duminică 8 martie, ora 20:30.

Participarea la această rundă se face între luni 2 martie, ora 10:00, și joi 5 martie, ora 10:00. Câștigătorii vor fi contactați joi pentru a își da consimțământul de a ne da numele complet și numărul de telefon pentru a putea intra în posesia premiului. Cu o oră înainte de meci câștigătorii vor trebui să ridice biletele de la un reprezentant Betano prezent la meci. Mai multe detalii vor fi oferite la momentul câștigării.

Dacă vei fi printre norocoși, vei avea posibilitatea de a sta într-o lojă interioară dotată cu scaune, masă și televizor, unde vei avea acces la băuturi și mâncare gratuită. Iar când vrei să te uiți la meci, poți ieși afară unde vei ocupa un scaun confortabil și vei avea unul din cele mai bune locuri de pe Arena Națională!

 

Informații generale despre concursul de bilete

Când are loc Concursul de Bilete Online PariuriX?

Concursul începe în fiecare luni dimineața la 10:00 și se încheie în fiecare joi dimineață la 10:00, ora României. Participarea la concurs este complet gratuită!

 

Ce premii pot fi câștigate?

Sunt puse la bătaie următoarele premii: 2 bilete duble VIP pentru fiecare meci acasă jucat de FCSB & CRAIOVA până la sfârșitul sezonului 2019/2020 (deci 2 persoane vor câștiga câte 2 bilete fiecare), și 8 - 10 bilete pentru SKYBOX VIP (bilete la lojă) pentru un meci acasă în fiecare lună la meciurile FCSB-ului până la sfârșitul sezonului 2019/2020. De menționat că bilete la meciurile FCSB-ului vor fi acordate atâta timp cât echipa va juca pe Arena Națională, deoarece la un moment dat va trebui să se mute în altă parte din cauză că stadionul va organiza meciuri la Euro 2020.

 

Ce trebuie să mai știu?

Concursul este doar pentru rezidenții din România cu vârsta de minim 18 ani. Se aplică regulile integrale de concurs ce pot fi găsite urmând ACEST LINK.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX