Câștig de 85.948 EUR la Vlad Cazino! O jucătoare a dat lovitura vieții în mini-jocurile din secțiunea de bingo!

2019-09-05 09:11:42 1,2k 0

O jucătoare Vlad Cazino a reușit să dea lovitura vieții la mini-jocurile din secțiunea de Bingo a site-ului, ea reușind să câștige 85,948 de euro în cadrul slotului Moody Monsters! Miza a fost într-adevăr una pe măsură, de 160RON / rotire, însă vorba aceea, ban la ban trage. Norocoasa câștigătoare (cu inițialele numelui M. C) nu a avut nevoie decât de 4 rotiri pentru a pune mâna pe fabulosul premiu!

Aceasta a acordat ulterior și un scurt interviu celor de la Vlad Cazino, interviu pe care îl poți găsi mai jos. De menționat și că Vlad Cazino este singurul site licențiat din România alături de Unibet care are o cameră de bingo, și că jocul Moody Monsters poate fi accesat doar din cadrul acelei secțiuni. Miza minimă este de doar 0.80RON / rotire, așa că nu îți trebuie neapărat un buget foarte consistent pentru a te juca.

Încearcă-ți și tu norocul la mini-jocul Moody Monsters!

Ce părere aveți despre Vlad Cazino si de ce ați ales această platformă?

Mi s-a părut o platformă prietenoasă în primul rând, am încercat și alte paltforme, mi s-a părut mai prietenoasă aplicația, mi s-a parut că merg destul de bine, și joculețele și Bingo, aveam mai multe opțiuni, cam asta ar fi.

Sunteți jucătoare de Bingo în principiu și minigames?

În mare parte da, am încercat și restul, dar prefer Bingo și minigames.

Vă așteptați la un asemenea câștig?

Sincer nu, am fost extem de surprinsă și parcă nici acum nu îmi vine să cred!

Ați avea vreun pont pentru alți jucători, să câștige și ei?

Nu, să nu își piardă speranța, se poate întâmpla atunci când te aștepți mai puțin!

Ce veți face cu câștigurile?

Nu știu, voi investi, o parte voi economisi.

Încearcă-ți și tu norocul la mini-jocul Moody Monsters!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult