Casele de pariuri online care oferă transmisiuni live gratuit în acest sezon

3,3k 0

Ponderea celor care aleg să parieze live tinde să devină tot mai mare. Iar atunci când alegi să joci astfel, este obligatoriu să fii în contact direct cu evenimentul respectiv. Doar aşa poţi face cele mai bune alegeri, bazându-te pe ce s-a întâmplat până atunci sub privirile tale. Specialiştii numesc asta "regulă de bază" în parierea pe meciurile live - regulă care te ajută enorm în luarea celor mai bune decizii.

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă!

Şi în acest an casele de pariuri online legale recomandate oferă clienţilor posibilitatea de a urmări live video, gratis, meciurile din cele mai tari campionate de fotbal ale Europei. 

 

Case de pariuri online recomandate, unde poţi vedea meciurile live gratis

Betano (deschide cont AICI şi ai un bonus de 500Ron) este cea mai apreciată casă de pariuri online în România. În afara faptului că are unul dintre cele mai optimizate şi atrăgătoare site-uri, operatorul pune la dispoziţia jucătorilor noi o aplicaţie pentru mobil - te mare ajutor pentru pariorii care călătoresc foarte mult. Betano are în program şi oferte de pariuri pre-meci și live, dar mai pune la dispoziţia pariorilor şi transmisiuni live gratuite ale celor mai importante evenimente sportive. 

În plus, Betano este sponsorul oficial al echipei CSU Craiova, dar şi al campionatului României de fotbal, iar aici poţi urmări live toate meciurile din Liga 1. Alte două mari campionate ale Europei, Spania - Primera şi Germania - Bundesliga pot fi urmărite prin intermediul link-urilor de streaming live, pentru toate meciurile din fiecare etapă.

N-au fost uitate nici Serie A şi Ligue 1 - campionate pe care le poţi urmări integral la această agenţie online. O altă noutate este că pe Betano poţi viziona transmisiuni directe şi din alte campionate ale Europei: din Portugalia, Olanda, Turcia sau Belgia.

Fă-ţi cont AICI şi poţi urmări meciurile live video gratis!

 

Meciuri live video la Unibet

Unibet (deschide cont AICI, unde te aşteaptă un bonus de 250Ron) este o altă casă de pariuri online foarte populară în printre pariorii din România. Agenţia s-a remarcat graţie site-ului uşor de utilizat, dar şi pentru că pune la dispoziţie jucătorilor o aplicaţie de mobil care te susţine îndeaproape în plasarea pariurilor direct de pe telefonul sau tableta ta. 

Pariază LIVE în timp ce urmărești LIVE VIDEO meciul preferat!

Unibet îţi pune la dispoziţie toate meciurile din campionatele Spaniei, Italiei, Germaniei şi Franţei. Tot aici poţi urmări şi meciurile din Eredivisie - Olanda, Jupiler League - Belgia, Liga Sagres - Portugalia sau Super Liga din Turcia. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a beneficia de transmisiunile live video gratuite este să ai un cont activ cu o balanţă pozitivă. Nu uita că primul tău pariu pe care îl vei plasa va fi unul fără risc, în limita a 250Ron.

Fă-ţi cont AICI şi poţi urmări meciurile live video gratuit!

 

Meciurile live video la NetBet

NetBet (deschide cont AICI şi încasează bonusul de 500Ron) şi-a făcut şi ea locul printre cele mia bune case de pariuri online de la noi, iar în acest an operatorul a îmbunătăţit şi "imaginea" site-ului. Pe lângă oferta de pariuri live şi pre-meci  bogată, NetBet oferă clienţilor săi servicii de live streaming. Poţi beneficia de această ofertă dacă ai un cont activ cu o balanţă pozitivă sau de pe care a fost plasat un pariu în ultimele 48 de ore de minim 5Ron. 

Fotbalul ţine capul de afiş şi la această agenţie online, unde poţi urmări live video gratis toate meciurile din marile campionate ale Europei: Spania, Germania, Italia sau Franţa. Tot aici, ai posibilitatea să urmăreşti meciurile din Portugalia, Turcia, dar şi unele partide din campionatul Belgiei.

Cote bune, pariuri LIVE chiar și de pe telefon, ofertă bogată > Vezi oferta

Poți urmări meciuri inclusiv de pe telefon sau tabletă. Află mai multe despre serviciul de transmisiuni live video oferit de Netbet: https://pariurix.com/agentii/netbet/transmisiuni-video-live)

Înregistrează-te AICI şi urmăreşte meciurile live online gratis!

 

Meciuri live video la Betfair

Betfair (înregistrează-te AICI şi încasează bonusul de 450Ron) este singura casa de pariuri online licenţiată în România care oferă betting-exchange. De asemenea, aici pot fi plasate şi pariuri obişnuite, pe platforma Sportsbook. Betfair este o agenţie care s-a raliat şi ea la ideea transmisiunilor live video gratuite, aşa că şi aici poţi urmări meciuri din Serie A sau Eredivisie.

Este de aşteptat ca, în scurt timp, Betfair să-şi lărgească "sfera de interes" şi asupra altor campionate de fotbal ale Europei. De remarcat este şi faptul că la această agenţie poţi urmări şi meciuri de la marile competiţii precum US Open, Roland Garros, dar şi de la toate turneele Master Series 1000, 500 şi 250.

Fă-ţi şi tu cont AICI pentru a putea urmari meciuri live online gratis!

 

Meciuri live video la Winmasters

Winmasters (deschide cont AICI şi încasează bonusul de 555Ron) a devenit o agenţie interesantă în primul rând prin oferirea bonusului oferit la prima depunere. De asemenea, operatorul online se remarcă prin ioferirea unei interfeţe plăcută a site-ului dar şi pentru că oferă posibilitatea parierii pre-meci şi live. 

Pariuri LIVE, Stream LIVE, bonusuri și promoții de nerefuzat >>> joacă acum!

La Winmasters poţi urmări live video gratuit meciurile din campionatul Germaniei - Bundesliga, dar este de aşteptat ca în viitorul apropiat acest operator să ofere posibilitatea vizionării live şi a altor meciuri din campionatele Europei. tot aici poţi urmări disputele din NBA, meciuri de tenis din categoria Masters, dar şi partide din MLB.

Deschide cont AICI pentru a putea urmari meciuri live video gratuit!

 

Meciuri live video la Sportingbet

Sportingbet nu oferă multe posibilităţi de a urmări live video gratuit meciuri din marile campionate ale Europei, dar tot ai ce vedea. Astfel, poţi plasa pariurile live uitându-te la transmisiunile din Bundesliga şi Serie A. Interesant e însă că aici ai putea da peste transmisiuni live gratuite din campionate care nu se văd la casele de pariuri online menţionate mai sus. 

Toate aceste meciuri pot fi urmărite şi pe mobil, prin intermediul aplicației ”Sportingbet RO”, dar trebuie să ştii că aceasta poate fi descărcată doar pe dispozitivele Apple (Iphone și Ipad) care au minim IOS8. Află mai multe acum!

 

Meciuri live video la Fortuna

Luna trecută, Fortuna și-a îmbunătățit platforma de pariuri sportive, iar una dintre noutăţi o reprezintă prezența unui serviciu de live streaming - prin intermediul căruia poţi urmări meciurile din campionatul Germaniei. Deschide cont AICI pentru a a putea urmări meciurile de fotbal live video gratuit. 

 

Descoperă cele mai bune strategii de pariuri sportive, toate într-un singur ghid oferit de PariuriX! 

 

Unde se pot vedea cele mai importante competiţii în sezonul 2019/2020

România Liga 1 Betano  - este acoperită integral de Digisport, Telekomsport și Look TV. Toate partidele sunt oferite online în exclusivitate de casa de pariuri Betano.ro!

Anglia Premier League - Partidele de vineri, sâmbătă și luni pot fi urmărite în exclusivitate pe Eurosport 1 (în format SD), iar cele de duminică pot fi văzute pe Telekomsport. Pentru a avea acces la orice meci din Anglia în cele mai bune condiții, poți opta pentru un abonament plătit la Eurosport Player. Premier League este singurul din cele 5 campionate de top ale Europei ce nu poate fi urmărit la vreo casă de pariuri.

Spania Primera -  meciurile pot fi urmărite la Digisport, Telekomsport și Look TV. Prima ligă spaniolă poate fi urmărită LIVE GRATUIT şi la următoarele agenții de pariuri online:  unibet.ro, netbet.ro și betano.ro.

Italia Serie A - în afara posturilor unde putem vedea meciurile - Telekomsport, Digisport și Look TV - există posibilitatea ca acestea să fie urmărite live video gratis la mai multe case de pariuri, ca unibet.ro, betano.ro, netbet.ro, sportingbet.ro și betfair.ro.

Franța Ligue 1 - este acoperită de Digisport și de agențiile unibet.ro, netbet.ro și betano.ro.

Germania Bundesliga  - meciurile pot fi văzute pe Digisport și Telekomsport, dar şi live gratuit la următoarele agenții: unibet.ro, netbet.ro, betano.ro, sportingbet.ro, efortuna.ro și winmasters.com, plus că poți vedea meciurile gratuit în condiții foarte bune pe platforma  Laola1.tv. Pentru mai multe detalii în acest sens recomand ACEST ARTICOL.


Plugin SopCast pentru Internet Explorer

Dacă vrei să te uiți la meciuri live pe internet prin SopCast, o poți face direct din browser. Aceasta este, de obicei, varianta ideală, în condiţiile în care unele posturi tv (în special cele românești) merg din browser dar nu merg direct din aplicație. Nu uita, însă, că acest plugin este disponibil doar pentru Internet Explorer, minim versiunea 8, aşa că el nu va merge pe Google Chrome sau Firefox. 

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri românești care oferă canale TV prin SopCast este cool-etv.net, care are în oferă inclusiv posturi ca Digisport sau Telekomsport. 

Pariază chiar acum pe noul sezon competițional cu un bonus atractiv de bun venit!

 

Te-ar mai putea interesa şi: