1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Casa Pariurilor a devenit sponsor al naționalelor U20 și U21

Casa Pariurilor a devenit sponsor al naționalelor U20 și U21

victorpartan
victorpartan

2023-03-10 09:26:22

image Casa Pariurilor a devenit sponsor al naționalelor U20 și U21

Federația Română de Fotbal și Casa Pariurilor au semnat un parteneriat pe 4 ani, perioadă în care operatorul de pariuri sportive va fi sponsor al echipelor naționale Under 20 și Under 21. 

Potrivit frf.ro, colaborarea are drept obiectiv principal dezvoltarea fotbalului românesc și susținerea tinerilor de valoare până la marea performanță. 

Sunt încântat să anunțăm acest parteneriat cu Casa Pariurilor, care are o viziune similară cu FRF în ceea ce privește dezvoltarea fotbalului românesc și susținerea tinerilor de valoare până la marea performanță. Casa Pariurilor este un operator de pariuri responsabil și integru, iar acest parteneriat va promova fotbalul curat și valorile noastre comune. Strategia de business a FRF are ca obiectiv creșterea valorii fotbalului românesc prin dezvoltarea infrastructurii și a competițiilor de fotbal, iar acest parteneriat se înscrie în această strategie și va sprijini eforturile FRF de a crește sănătos tinerii fotbaliști cu potențial pentru a ajunge la performanța maximă, mai ales în contextul actual, când am prioritizat implementarea Strategiei Tehnice a FRF, ce pune în centru jucătorul de fotbal”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

La rândul său, Carlo di Maio, General Manager Fortuna Entertainment Group, grup care operează „Casa Pariurilor” și „Fortuna”, a apreciat că „acest parteneriat important cu FRF ne oferă o mare oportunitate de a ne consolida brandul atât în retail, cât și în mediul digital și de a ne continua asocierea cu fotbalul, cel mai iubit sport de români. Aș dori să îi mulțumesc personal lui Răzvan Burleanu și tuturor celorlalți implicați care au făcut posibil acest parteneriat. Cu toții lucrăm din greu acum pentru a oferi o mulțime de inițiative interesante tuturor suporterilor. Parte a grupului Fortuna Entertainment Group, care este alături de tricolori încă din 2017, Casa Pariurilor va susține Echipa Națională de seniori și loturile Under 21 și Under 20 în drumul lor spre atingerea obiectivelor propuse, într-un parteneriat care îmbină sportul și jocul responsabil”.

Naționala U21 va participa în acest an la turneul final al Campionatului European. România va găzdui 15 meciuri ale turneului care începe pe 21 iunie, cealaltă țară organizatoare fiind Georgia. Reprezentanți ai UEFA au fost într-o vizită de lucru la București și Cluj-Napoca pentru a verifica stadiul pregătirilor, iar concluziile au fost pozitive. Au fost inspectate stadioanele Steaua și Giulești din București și Arena Cluj și Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. 

Credit foto: frf.ro

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX