1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Campionatul Național Digital pe Circuit Betano: primește Dani Oțil un Wildcard?

Campionatul Național Digital pe Circuit Betano: primește Dani Oțil un Wildcard?

victorpartan
victorpartan

2020-05-07 10:52:53

image Campionatul Național Digital pe Circuit Betano: primește Dani Oțil un Wildcard?

Urmează o nouă etapă, cea de-a 4-a, din Campionatul Național Digital pe Circuit Betano, primul campionat online organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS). Potrivit oficialilor, motorsportul digital, cunoscut și ca Sim Racing (categoria eSports), este disciplina cu cea mai mare creștere în cadrul Federației Internaționale a Automobilului și reprezintă o comunitate tot mai mare de utilizatori.

Pariază pe calificările pentru etapa a 4-a a Campionatul Național Digital pe Circuit Betano

În acest campionat poate participa oricine, atât piloții licențiați FRAS, cât și pasionații care nu sunt piloți „în lumea reală”, dar care își obțin licența ca piloți digitali. Toți concurenții au nevoie de un computer cu Windows ca sistem de operare, pe care să instaleze jocul Assetto Corsa, de un simulator sau volan special pentru jocuri.

Betano.ro oferă două pariuri speciale, care îi implică pe Dani Oțil - vedeta matinalului de la Antena 1, plitot de curse digitale și pilot în Raliul Național Betano) - și pe Dan Iliescu, un alt nume cunoscut în lumea motorsportului.

„Dani” are cota 4.50 să facă un timp de calificare pentru Divizia A, unde este foarte probabil să ajungă și datorită unui Wildcard primit din partea organizatorilor.

Cel mai sigur pariu pe Adi Iliescu, potrivit cotelor, este obținerea unui timp de calificare pentru Divizia B. Un pariu pe Wildcard dublează miza, în cazul în care este câștigător.

Etapa a 4-a din Campionatul Național Digital pe Circuit BETANO, „Barcelona”, are loc pe data de 9 mai. Următoarele sunt Murgello (16 mai), Imola (23 mai), Spa-Francochamps (30 mai) și Motorpark Romania (6 iunie).

Pariază pe calificările pentru etapa a 4-a a Campionatul Național Digital pe Circuit Betano

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX