Campioana en-titre are cota 18.00 să câștige Euro 2021

338 0

Turneul final al Campionatului European de fotbal se joacă între 11 iunie și 11 iulie 2021, fiind cunoscute toate participantele, mai puțin echipele calificare prin intermediul Play-off-ului Ligii Națiunilor, în care este implicată și naționala de fotbal a României.

Pariază pe câștigătoarea Campionatului European de fotbal 2021

Chiar dacă mai este mult până la start, agențiile de pariuri online au afișat cotele antepost pentru câștigătoarea competiției. Favorita numărul 1, conform cotelor de pe Betano.ro, este Anglia. Favorita numărul 2 este Belgia, iar Franța, finalista ediției trecute, ar avea a treia șansă. Campioana Europei la nivel de echipă națională, Portugalia, este favorita numărul 8.

Anglia a câștigat grupa preliminară A, din care au mai făcut parte Cehia, Kosovo, Bulgaria și Muntenegru. Belgia a câștigat grupa I, din care au mai făcut parte Rusia, Scoția, Cipru, Kazahstan și San Marino. Franța a câștigat grupa H, din care au mai făcut parte Turcia, Islanda, Albania, Andorra și Moldova. 

Pe 27 mai, UEFA va lua o decizie în privința datei la care se va juca meciul de baraj dintre Islanda și România, care ar fi trebuit să se dispute pe 26 martie. Este posibil ca întâlnirea să fie reprogramată pentru luna octombrie a acestui an.

Pariază pe câștigătoarea Campionatului European de fotbal 2021

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi