1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Bursa transferurilor: cotă bună pentru un nou record

Bursa transferurilor: cotă bună pentru un nou record

victorpartan
victorpartan

2019-06-30 00:06:55

image Bursa transferurilor: cotă bună pentru un nou record

Giganții Europei sunt gata să spargă banca pentru transferuri de răsunet în această vară. Perioada internațională de mercato se încheie pe 31 august, deci este timp suficient ca recordul de 222 de milioane de euro, din dreptul mutării lui Neymar de la FC Barcelona la PSG, să cadă.

Pariază pe o nouă sumă de transfer record în fotbalul internațional

Sunt tot mai mulți bani în fotbal și asta se va vedea. Harry Maguire, fundașul central în vârstă de 26 de ani al lui Leicester, poate trece la Manchester City pentru 90 de milioane de euro. Recordul de transfer pentru un fundaș central este de 84 de milioane de euro, cât a plătit Liverpool pentru Virgil van Dijk.

De asemenea, Kylian Mbappe este gata să își bată propriul record de 185 de milioane de euro printr-un eventual transfer de la PSG la Real Madrid. Vor da „galacticii” peste 222 de milioane de euro pe starul francez? Vă cădea recordul absolut? Betano.ro oferă cota 4.20 pentru un pariu antepost pe un răspuns pozitiv și cota 1.20 pentru unul negativ.

Jurnaliștii britanici sunt de părere că marea surpriză poate veni din partea lui Raheem Sterling, mijlocașul ofensiv care a fost constant unul dintre cei mai buni jucători ai lui Manchester City. Cu siguranță că „cetățenii” nu vor accepta decât o ofertă de peste 222 de milioane de euro pentru vedeta lor. Cine să facă oferta? Poate FC Barcelona, poate Real Madrid, poate PSG...

Pariază pe o nouă sumă de transfer record în fotbalul internațional

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX