1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Bundesliga revine în forță! Betano e Raiul pariorilor în primele trei etape

Bundesliga revine în forță! Betano e Raiul pariorilor în primele trei etape

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-05-11 13:39:07

image Bundesliga revine în forță! Betano e Raiul pariorilor în primele trei etape

Pauza forțată a fotbalului mare din cauza pandemiei de COVID-19 ia sfârșit odată cu revenirea primului campionat important, Bundesliga. Începând din 16 mai, competiția germană se bucură de un tratament special pe Betano, unul care include cote pentru primele trei etape de la reluare, streaming video pentru toate meciurile, cote cu marjă zero, mii de opțiuni pentru fiecare meci și pariuri speciale.

Dortmund, în lumina reflectoarelor la restart

Revenirea se face din punctul în care lupta la titlu se anunță o afacere în patru între Bayern Munchen (55 de puncte), Borussia Dortmund (51 de puncte), RB Leipzig (50 de puncte) și Borussia Monchengladbach (49 de puncte). Evident, prima șansă le aparține bavarezilor, care se dezmorțesc, în etapa a 26-a, cu o deplasare în capitală pentru meciul cu Union Berlin.

În primele trei etape, pentru care Betano a devenit prima casă din România care oferă cote la pariuri sportive online, Borussia Dortmund are cel mai greu program. Sancho și colegii lui reîncep cu derby-ul de tradiție contra lui Schalke (sâmbătă, ora 16:30), apoi se deplasează la Wolfsburg (27 mai), pentru ca etapa a 28-a să aducă marele derby al Germaniei, contra lui Bayern Munchen. Toate meciurile pot fi urmărite live video pe Betano alături de cote cu marjă zero, mii de opțiuni pentru fiecare partidă, pariuri speciale și posibilitatea de a combina mai multe selecții din același meci prin opțiunea Bet Combo.

Oferta e completă cu 2.Bundesliga

Anunțul Angelei Merkel despre reluarea fotbalului implică și reluarea luptei din 2.Bundesliga pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului din țara campioanei mondiale din 2014. Cu Arminia Bielefeld (51 de puncte), Stuttgart (45 de puncte) și Hamburg (44 de puncte) aflate într-o luptă în trei pentru primele două locuri, care asigură urcarea în prima divizie, Zweite Bundesliga promite spectacol. Iar restartul e unul abrupt, derby-ul dintre clasament dintre Hamburg și Bielefeld urmând să aibă loc în weekendul 23-24 mai. La fel ca partidele din Bundesliga, și meciurile din runda a doua se găsesc pe Betano cu o ofertă completă, de la video la cote mărite și pariuri speciale.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX