Bundesliga: Betfair oferă cote mărite și pentru meciurile din acest weekend

2020-06-06 02:24:49 770 0

Runda cu numărul 30 din Bundesliga a debutat cu meciul dintre Freiburg și Borussia Monchengladbach, câștigat cu 1-0 de echipa gazdă. Urmează alte opt confruntări, toate interesante, dintre care se distinge derby-ul Bayer Leverkusen vs Bayern Munchen.

Betfair Bundesliga

Am făcut aici o analiză pe scurt a etapei. În continuare vă vom prezenta ofertele promoționale cu care vine Betfair.ro pentru câteva dintre partidele disputate pe 6 și pe 7 iunie, constând în cote mărite destinate fie exclusiv clienților noi, fie tuturor clienților. 

Așa cum era de așteptat, duelul dintre Leverkusen și Bayern Munchen se bucură de o atenție deosebită. Pe lângă sutele de opțiuni de pariere, dacă vă deschideți cont prin intermediul acestui LINK SPECIAL, beneficiați de o cotă mărită de 50.00 pentru un prim pariu plasat pe victoria colosului german Bayern. Echipa oaspete vine după opt victorii consecutive în campionat, inclusiv pe terenul Borussiei Dortmund (1-0), în urmă cu două etape.

Un alt meci pentru care operatorul amintit are o ofertă specială destinată clienților noi este Union Berlin vs Schalke 04 (7 iunie, ora 16:30). Dacă vă deschideți cont prin intermediul acestui LINK SPECIAL, puteți paria pe victoria echipei gazdă la o cotă mărită de 75.00. Un argument solid pentru reușita pariului este nevoia de puncte a lui Union, formație aflată în clasament Germania la numai patru puncte de locul care presupune participarea în barajul de menținere în primul eșalon. 

De partea cealaltă, Schalke 04 nu are de ce „să joace cu răutate”, fiind la mijlocul ierarhiei, fără ambiții europene și fără emoții în ceea ce privește retrogradarea. Nu suntem la un joc tip pe calculator tip manager de fotbal. În cazul jucătorilor reali, lipsa motivației induce un anumit grad de relaxare, în contrast cu declarațiile războinice de dinaintea meciului. 

Cote mărite Betfair pentru jucătorii deja înscriși pe platformă

Am vorbit despre oferta promoțională destinată exclusiv clienților noi, dar și jucătorii deja înscriși pe platformă beneficiază de cote mărite pentru anumite selecții alese de reprezentanții casei de pariuri online. 

De exemplu, selecția „Bayern Munchen, Eintracht Frankfurt și Red Bull Leipzig câștigă” are cota 4.00. Pariul este câștigător dacă toate cele trei echipe se impun în partidele pe care le dispută în această rundă, contra lui Bayern Leverkusen, Mainz și, respectiv, Paderborn. Cotele reale pentru victoriile lui Bayern, Eintracht și Leipzig sunt 1.44, 2 și, respectiv, 1,12. Cota finală pentru un bilet care le cuprinde este 3.22.

Betfair Bundesliga

Pentru meciurile de sâmbătă, 6 iunie, există și alte două selecții de pariuri combinate cu cote finale mărite.

Betfair Bundesliga

Betfair Bundesliga

Pentru o cotă mai mare, de 17.00, poate fi încercat un pariu pe selecția „Dortmund, Eintracht și FC Koln câștigă, iar Leipzig va câștiga la o diferență de 3 sau mai multe goluri contra lui Paderborn”.

Betfair Bundesliga

Cote mari înseamnă, automat, pariuri de valoare. Dar pariurile de valoare sunt generate și de fluctuația cotelor în timpul desfășurării meciurilor. Pariurile pe Bundesliga Live pot maximiza profitul din acest weekend, mai ales că meciurile din campionatul Germaniei pot fi urmărite în direct pe Betfair tv. 

De exemplu, poate că Leipzig nu va reuși să înscrie repede contra lui Paderborn. Cota pre-meci de 1.12 pentru victoria „taurilor roșii” se poate duce spre 1.40 dacă, la pauza, tabela de marcaj va indica un rezultat de egalitate. Știm ce s-a întâmplat în etapa precedentă, când Paderborn vs Borussia Dortmund a fost 0-0 la pauză și 1-6 la final!

De asemenea, pentru cote mari, se poate paria pe cornere, spre finalul celor două reprize. De obicei, în meciurile din campionatul Germaniei sunt multe acțiuni ofensive, care generează lovituri de colț. Baftă la pariuri!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult