1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Boicot eșuat pe PokerStars. Ce au încercat să facă mai mulți jucători care evoluează pe sume mari

Boicot eșuat pe PokerStars. Ce au încercat să facă mai mulți jucători care evoluează pe sume mari

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2019-02-20 14:39:37

image Boicot eșuat pe PokerStars. Ce au încercat să facă mai mulți jucători care evoluează pe sume mari

Mai mulți jucători care participă la turnee pe mize mari de pe PokerStars au încercat să boicoteze Turbo Series $5.200 PKO. Demersul lor a fost un eșec, competiția depășindu-și cu mult garanția.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

În ultima perioadă asistăm la un mic război pe cea mai mare platformă online de poker din lume. Lucrurile sunt simple: diriguitorii PokerStars au luat o serie de măsuri pentru ca jucătorii recreaționali să aibă mai multe beneficii. Așa cum Pariurix te-a anunțat deja, PokerStars interzice softurile de depistare a "peștilor", la mesele cash, dar micșorează și timpul de gândire, pe ring.

La aceste măsuri s-a adăugat anunțul de reducere a rakeback-ului la turneele MTT pe PokerStars. Un grup de jucatori high stakes, în frunte cu "giraf ganger" a organizat un boicot al turneului Turbo Series High Roller.

Nemulțumirile legate de rake

Sistemul de rake și recompense pe PokerStars a devenit un subiect extrem de dezbătut în ultima perioadă pe forumuri, nemulțumiți fiind jucătorii care evoluează pe sume mari. Concret, camera a decis să modifice și să scadă sistemul de rakeback în favoarea acțiunilor de marketing direcționate spre jucătorii recreaționali.

O măsură care ține cont de tendințele pieții și care vine în ajutorul celor mulți, care privesc pokerul drept o distracție și nu ca pe o unică sursă de venit.

Boicot eșuat pe PokerStars

În acest context, unul dintre jucătorii care evoluează constant la mize mari, cunoscut după aliasul "giraf ganger", a încercat să tragă un semnal de alarmă, considerând că grinderii sunt dezavantajați în detrimentul jucătorilor de ocazie, recreaționali.

El a fost extrem de activ în ultima săptămână pe rețelele de socializare și a încercat o "lovitură de palat". Mai exact a venit cu ideea boicotării turneului Turbo Series $5.200 PKO.

S-a vorbit despre faptul că aproximativ alți 200 de jucători de high stakes s-au raliat acestei idei, astfel că era de așteptat ca garanția promisă de PokerStars pentru competiție să nu fie atinsă și camera de poker să scoată bani din buzunar pentru plata premiilor.

Nimic mai fals. Au fost nu mai puțin de 187 de intrări în competiție, fondul de premii crescând de la 750.000 de dolari la 935.000 de dolari. Asta în condițiile în care evenimentul similar anterior se bucurase de prezența în competiție a 152 de participanți. Așadar, demersul de boicotare nu doar că a fost un eșec, însă a legitimat și mai mult ultimele decizii luate de PokerStars. Cei mai mulți dintre jucătorii de top au înțeles că, deși s-ar putea ca ei să aibă puțin de suferit, demersurile făcute sunt în slujba pokerului: se dorește integrarea a cât mai mulți jucători recreaționali, care în trecut nu se bucurau de atât de multe facilități la masa de joc.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX